Game-meneer

23 maart 2018

Xavi heeft een fascinatie voor tieners en gamen. Jongens (lees: zeer irritante krijsende gastjes) die spelletjes spelen op hun PlayStation dat filmen en op YouTube zetten. Dit gaat gepaard met de kreten “oh yo” “gast kijk” “ What the fuck” en “gast gast gast”. Mijn standaard reactie is dan ook: “vriendje alsjeblieft, zet ‘m zachter of kijk het boven, mama is allergisch voor die jongens”.

Dé oplossing voor teveel gamen bij jongens >>

Games

tieners en gamenWas vorig jaar Minecraft nog helemaal te gek, iets wat ik dus totaal niet snapte, nog steeds niet doe en ook niet wil snappen. Want krijsende jongens over een psychedelische blokjes wereld daar wordt geen mens blij van. Maar goed de Minecraft fase is weer een beetje over en de FIFA 17/18 of welk jaartal dan ook deed zijn intrede. En ook dit speelt, krijst en filmt “gamemeneer” weer naar hartenlust…. Helaas!

Tieners en gamen

Enige tijd geleden begaf Xavi z’n PlayStation het en na een ritje langs de PlayStationdokter (ja, echt hij bestaat) werkt hij weer als nieuw. Xavi blijer dan blij en een nieuw favoriet iets heeft zijn intrede gedaan… Fortnite!

Nadat hij hem beneden had opgestart, oordoppen in deed om met zijn vriendjes te praten, ik dit 5 minuten had aanschouwd drong het ineens tot mij door…. OMG ik heb nu een soort gamemeneer naast me zitten! Online spelen met vriendjes van school, allemaal dingen roepen naar elkaar in half Engelse termen. “Zooo deze is echt Sick”. Om zo missies tot een goed einde te brengen.

Ik heb dezelfde avond op Bol.com een koptelefoon inclusief microfoon besteld en de PlayStation naar zijn kamer verhuisd…. In mijn woonkamer geen Gamemeneer taferelen meer!

Zodat ik kan genieten van de waanzinnige serie ‘Vikings’ vol sexy Vikingen!!

Lees ook: ‘een verslaafde draak in huis‘ >>

Heb jij ook een game-meneer in huis?Gaat bij jouw thuis tieners en gamen ook hand in hand? Let us know!

 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...