Tieneruitje – Knolpowerweekend keert terug!

10 april 2023

Enzo Knol is dit jaar weer van de partij tijdens het ‘Knolpowerweekend’. De beroemde YouTuber is dit weekend aanwezig als hoofdact en geeft fans de kans om samen met hem verschillende activiteiten te ondernemen. Dit jaar vindt het ‘Knolpowerweekend’ plaats op 15 en 16 april in Attractiepark Drouwenerzand.

Meer uitjes met kids vind je hier

Dat dit weekend kan rekenen op veel enthousiaste fans is wel te af te leiden aan de reacties van de vorige editie. Directeur Bert van der Linde: “iedereen was laaiend enthousiast of teleurgesteld dat ze niet bij de vorige editie konden zijn. Sommigen waren te laat met het kopen van de tickets, anderen kwamen er te laat achter dat Enzo in april bij ons was geweest. Beide dagen waren stijf uitverkocht. Doordat iedereen, inclusief Enzo Knol, de vorige editie zo gaaf vond was een vervolg snel geregeld”.

Win een meet en greet met Enzo Knol

Enzo is ook deze editie beide dagen aanwezig. Op de planning staan onder andere een Q&A sessie, waarin fans de kans krijgen om Enzo het hemd van het lijf te vragen. Ook maken een aantal fans kans op een attractierit met hun grote held. En daarnaast zijn er verschillende prijzen te winnen, met als hoofdprijs een heuse ‘meet & greet’ met Enzo.

Directeur Bert van der Linde is blij dat Enzo net zo enthousiast is als hij en zijn team; “deze tweede editie wordt nog gaver dan de vorige, we hebben er zin in!”

Toegang voor het ‘Knolpowerweekend’ is alleen mogelijk met online ‘Knolpowertickets’ en zijn via de knop hieronder beschikbaar..

Over Attractiepark Drouwenerzand

Het evenement wordt dit jaar weer georganiseerd in Attractiepark Drouwenerzand. Het park staat bekend om zijn grote variatie in attracties en speeltoestellen en hun welbekende all-in-formule. Bezoekers kunnen de hele dag genieten van vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, koffie, thee, limonade en softijs. Dit alles zit in de prijs inbegrepen. Naast de normale versnaperingen zijn er tijdens het ‘Knolpower’ weekend ook foodtrucks aanwezig, die onder de all-in formule vallen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-1-2

VROOMMMM wij gaan naar de Monster Jam!

In Mei is het weer zo ver… De Monster Jam is terug en het word nog gaver dan de vorige...
etl-san-antonio

Win 4 kaartjes voor de MONSTER JAM 2024!

Ja je leest het goed, wij geven nog eens 4 kaartjes weg! Kun je gezellig met je vader, moeder, opa,...
image-2

De enige echte Marvel Monster Jam Trucks maken hun opwachting tijdens Monster Jam® 2024!

Monster Jam® keert, na twee eerdere uitverkochte events, ook in 2024 terug naar Nederland. ’s Werelds grootste, onverwachte en onvergetelijke...