boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed

Published on juni 17th, 2017 | by Birgit

0

Prikkel de fantasie met een tipi tent!

De zomer is gearriveerd! Dat betekent veel buiten plezier met de kids! Gray label komt met een vernieuwde, stevigere versie van de Tipi Tent.

Het maken van een tent is altijd iets leuks en spannends voor kinderen. Een plekje waar je even in een andere (eigen) wereld lijkt te zijn. Vroeger (en nu nog steeds hoor) maakte we tenten van lakens, een matras en kussens. Maar hoe gaaf is het als er een prachtige speeltent bestaat, die ook mooi samengaat met je interieur? De Tipi geeft een rustig beeld in de woonkamer, terwijl kleintjes er uren ongestoord in kunnen spelen.

Een huisje om mee te nemen

Een tipi tent is de ideale speelplaats voor een kindje en prikkelt de fantasie. Mijn zoontje vind het helemaal geweldig en heeft uren speelplezier in zijn hoe hij het noemt ‘huisje’. Hij vind het heerlijk om zichzelf even terug te trekken in zijn tipi tent om een boekje te lezen.

En het handige van deze tipi tent is dat je hem op  verschillende plekken kan neerzetten. Dat kan buiten in de tuin, maar ook binnen in de kinderkamer of woonkamer. Inmiddels heeft de tent hier al door heel het huis gestaan. We hebben hem zelfs meegenomen naar het park op een zonnige dag! Dus hij is ook nog eens makkelijk te vervoeren in een auto. Perfect voor buiten met zonnig weer of warme nachten, maar ook voor binnen.

De tipi’s zijn gemakkelijk op te zetten en weer af te breken wanneer je de ruimte die de tipi inneemt ergens anders voor nodig hebt. Daarom kan ik het elke mama aanraden. De tent is gemaakt van en ecologisch hout en ongebleekt katoen. Is 1.80 lang en heeft een diameter van 100 cm als hij uitstaat. Verder kan je de tent in een mooie katoenen zak opbergen die meegeleverd wordt.

Gray Label

Gray Label is vijf jaar geleden opgericht door Emily Gray en maakt naam op het gebied van basics kleding voor kinderen van de hoogste kwaliteit. Geen felle prints voor dit merk. De kinderkleding is zacht, comfortabel en praktisch met een recht toe recht aan afwerking. Naast een goedlopende webshop heeft Gray Label meer dan 140 buitenlandse verkooppunten en een eigen winkel in de Oude Looiersstraat in Amsterdam.

De tipi tent is te koop in de webshop van

gray-label.com

tipi tent Gray label

tipi tent Gray label

tipi tent Gray label

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑