Prikkel de fantasie met een tipi tent!

17 juni 2017

De zomer is gearriveerd! Dat betekent veel buiten plezier met de kids! Gray label komt met een vernieuwde, stevigere versie van de Tipi Tent.

Het maken van een tent is altijd iets leuks en spannends voor kinderen. Een plekje waar je even in een andere (eigen) wereld lijkt te zijn. Vroeger (en nu nog steeds hoor) maakte we tenten van lakens, een matras en kussens. Maar hoe gaaf is het als er een prachtige speeltent bestaat, die ook mooi samengaat met je interieur? De Tipi geeft een rustig beeld in de woonkamer, terwijl kleintjes er uren ongestoord in kunnen spelen.

Een huisje om mee te nemen

Een tipi tent is de ideale speelplaats voor een kindje en prikkelt de fantasie. Mijn zoontje vind het helemaal geweldig en heeft uren speelplezier in zijn hoe hij het noemt ‘huisje’. Hij vind het heerlijk om zichzelf even terug te trekken in zijn tipi tent om een boekje te lezen.

En het handige van deze tipi tent is dat je hem op  verschillende plekken kan neerzetten. Dat kan buiten in de tuin, maar ook binnen in de kinderkamer of woonkamer. Inmiddels heeft de tent hier al door heel het huis gestaan. We hebben hem zelfs meegenomen naar het park op een zonnige dag! Dus hij is ook nog eens makkelijk te vervoeren in een auto. Perfect voor buiten met zonnig weer of warme nachten, maar ook voor binnen.

De tipi’s zijn gemakkelijk op te zetten en weer af te breken wanneer je de ruimte die de tipi inneemt ergens anders voor nodig hebt. Daarom kan ik het elke mama aanraden. De tent is gemaakt van en ecologisch hout en ongebleekt katoen. Is 1.80 lang en heeft een diameter van 100 cm als hij uitstaat. Verder kan je de tent in een mooie katoenen zak opbergen die meegeleverd wordt.

Gray Label

Gray Label is vijf jaar geleden opgericht door Emily Gray en maakt naam op het gebied van basics kleding voor kinderen van de hoogste kwaliteit. Geen felle prints voor dit merk. De kinderkleding is zacht, comfortabel en praktisch met een recht toe recht aan afwerking. Naast een goedlopende webshop heeft Gray Label meer dan 140 buitenlandse verkooppunten en een eigen winkel in de Oude Looiersstraat in Amsterdam.

De tipi tent is te koop in de webshop van

gray-label.com

tipi tent Gray label

tipi tent Gray label

tipi tent Gray label

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...