boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Mama tips voor drukke moeders

Published on september 8th, 2015 | by Colinda

0

Super tips voor drukke moeders!

Twee keer in de week sjouwde ik me rot met grote tassen boodschappen, zware limonadaflessen, melk- en yoghurtpakken en alle andere benodigdheden die wij nodig hebben voor ons dagelijks levensonderhoud. En ieder jaar werden de tassen zwaarder, want de kinderen worden groter en eten ook meer. Maar nu niet meer! Ik ben om en ga nooit meer de grote boodschappen doen in de supermarkt, maar ik laat het lekker thuisbezorgen door de Albert Heijntips voor drukke moeders

Tips voor drukke moeders

Eerlijk gezegd durfde ik het niet, omdat ik nogal kieskeurig ben in het kiezen van de beste producten. Ik heb een hekel aan verlepte groente, of fruit met beurse plekken en pakken die beschadigd of open zijn. Ook let ik altijd goed op de datum die op een product staat. Daarom heb ik lang gewacht om gebruik te maken van deze service om al je boodschappen thuis te laten bezorgen.

Gratis proefjes

Een paar weken geleden was mijn eerste bestelling en ik sta te juichen! Alles is keurig bezorgd in kratjes (let wel op; hier zit statiegeld van € 4,00 per kratje op die je vooraf dient te betalen). Netjes het zware spul onderop, het lichte en vaak breekbare spul hier boven. Koelverse producten worden ook koel bezorgd, evenals de producten uit het vriesvak. En géén verlepte groente, nergens plekjes op het fruit, het vlees ziet er keurig uit. Het lijkt zelfs nog verser als dat het in de winkel ligt en dat kan kloppen volgens de bezorgen, want het komt direct uit het distributiecentrum vanwaar het ook naar de winkels gaat. Ook zit er iedere week wel een leuk proefsetjes bij mijn bestelling. Ik heb een keer een nieuw wasmiddelproefje gekregen, een nieuw sapje, een pak kokosmelk en een lekkere snack.

Online bestellen

Op zondagavond bestel ik al mijn boodschappen online bij de Albert Heijn. De eerste keer was ik er langer mee bezig omdat ik nog aan het zoeken was, maar de tweede keer pakte ik mijn  lijstje van de vorige keer, keek meteen de bonusaanbiedingen na en voegde nog een paar dingen toe aan de lijst die ik nog nodig had en mijn bestelling was klaar. Dat ik moet betalen voor de bezorging vind het zeker het geld waard. Het scheelt mij een uur boodschappen doen en het wordt tot in de keuken bezorgd! Wanneer je druk bent of niet zwaar wilt tillen is het een echte aanrader, maar ook wanneer je extra boodschappen nodig hebt bijvoorbeeld met een feestje, barbecue of voor een WK voetbalavond.

Wees eens lief voor jezelf en probeer het ook kijk hier >>>

 

Meer handige tips en inspiraties voor moeders >>

Tips voor drukke moeders...

Comments are closed.

Back to Top ↑