Super tips voor drukke moeders!

8 september 2015

Twee keer in de week sjouwde ik me rot met grote tassen boodschappen, zware limonadaflessen, melk- en yoghurtpakken en alle andere benodigdheden die wij nodig hebben voor ons dagelijks levensonderhoud. En ieder jaar werden de tassen zwaarder, want de kinderen worden groter en eten ook meer. Maar nu niet meer! Ik ben om en ga nooit meer de grote boodschappen doen in de supermarkt, maar ik laat het lekker thuisbezorgen door de Albert Heijntips voor drukke moeders

Tips voor drukke moeders

Eerlijk gezegd durfde ik het niet, omdat ik nogal kieskeurig ben in het kiezen van de beste producten. Ik heb een hekel aan verlepte groente, of fruit met beurse plekken en pakken die beschadigd of open zijn. Ook let ik altijd goed op de datum die op een product staat. Daarom heb ik lang gewacht om gebruik te maken van deze service om al je boodschappen thuis te laten bezorgen.

Gratis proefjes

Een paar weken geleden was mijn eerste bestelling en ik sta te juichen! Alles is keurig bezorgd in kratjes (let wel op; hier zit statiegeld van € 4,00 per kratje op die je vooraf dient te betalen). Netjes het zware spul onderop, het lichte en vaak breekbare spul hier boven. Koelverse producten worden ook koel bezorgd, evenals de producten uit het vriesvak. En géén verlepte groente, nergens plekjes op het fruit, het vlees ziet er keurig uit. Het lijkt zelfs nog verser als dat het in de winkel ligt en dat kan kloppen volgens de bezorgen, want het komt direct uit het distributiecentrum vanwaar het ook naar de winkels gaat. Ook zit er iedere week wel een leuk proefsetjes bij mijn bestelling. Ik heb een keer een nieuw wasmiddelproefje gekregen, een nieuw sapje, een pak kokosmelk en een lekkere snack.

Online bestellen

Op zondagavond bestel ik al mijn boodschappen online bij de Albert Heijn. De eerste keer was ik er langer mee bezig omdat ik nog aan het zoeken was, maar de tweede keer pakte ik mijn  lijstje van de vorige keer, keek meteen de bonusaanbiedingen na en voegde nog een paar dingen toe aan de lijst die ik nog nodig had en mijn bestelling was klaar. Dat ik moet betalen voor de bezorging vind het zeker het geld waard. Het scheelt mij een uur boodschappen doen en het wordt tot in de keuken bezorgd! Wanneer je druk bent of niet zwaar wilt tillen is het een echte aanrader, maar ook wanneer je extra boodschappen nodig hebt bijvoorbeeld met een feestje, barbecue of voor een WK voetbalavond.

Wees eens lief voor jezelf en probeer het ook kijk hier >>>

 

Meer handige tips en inspiraties voor moeders >>

Tips voor drukke moeders

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

afscheidscadeau voor de juf, juffencadeau, afscheidscadeau juf, juffenkaarten

Een afscheidscadeau voor de juf

Bijna is het weer zover…. De zomervakantie!! De wekker en ik zijn niet echt goede vrienden, om over Xavi en...
ONTPLOFFINGSGEVAAR, IK ONTPLOF TEGEN MIJN KINDEREN

ONTPLOFFINGSGEVAAR

“DANIËL NIET DOEN! Kijk nou eens wat een zooi je hebt gemaakt. Kom er maar gelijk uit het is klaar...
ik als moeder van mijn kinderen, moeder zijn wat is dat, moederschap

Moeder zijn… wat is dat?

Time flies when you are having fun! Dit is een bekend gezegde en klopt ook zeker. Als je het leuk hebt...