boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen trackstyle kinderschoenen, kinderschoenen review, kindersneakers

Published on juni 21st, 2017 | by de redactie

0

Sportieve Trackstyle sneakers

Nieuwe schoenen worden door Boris (7 jaar) altijd eerst uitgebreid gekeurd op het uiterlijk. Zijn ze wel stoer genoeg, zijn ze de juiste kleur, zitten er mooie veters in, hoe ziet de zool eruit en staan er gave teksten of applicaties op? Het liefst draagt hij sneakers, omdat die zo lekker lopen en je er goed mee kunt rennen. Deze stoere Trackstyle kinderschoenen zien er sportief en cool uit volgens hem. Boris draagt hier een outfit van B.Nosy met blauw en neontinten, hier staat het oranje neon van de sneakers ook perfect bij. Qua uiterlijk zijn ze zeker goedgekeurd!

Trackstyle kinderschoenen

Boris is blij met zijn sportieve sneakers en ze zitten erg lekker. Je ziet dat hij er goed op loopt en steun aan de schoen heeft, mede door het lederen voetbed wat in de schoen zit.

De rits aan de zijkant van de schoenen is een absolute musthave voor jongensschoenen. Jongens willen graag als eerste klaar zijn met alles dus ook met schoenen aantrekken. En ondanks het strikdiploma ooit gehaald op de kleuterschool, is ook Boris geen ster in veters strikken en is deze rits dus een uitkomst!

Kobalt blauw met oranje details

De schoenen zijn kobalt blauw van kleur en is een combinatie van leer en oranje kunststof details. De oranje neon veters geven de schoenen een extra sportieve look. Ze voelen stevig aan en ook de stiksels zien er stevig uit. De schoen is zeer mooi afgewerkt.

Deze Trackstyle kinderschoenen zijn kwalitatief goede, zeer comfortabele en stoere schoenen en zijn zeer geliefd bij Boris!

Lees ook:  jongensschoenen blogs op Boyslabel >>>

trackstyle kinderschoenen, twins trackstyle, jonngens sneakers

Bekijk hier meer

trackstyle kinderschoenen, kinderschoenen review, kindersneakers

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑