Stoere Trackstyle schoenen

11 november 2017

De herfst is volop aan! En weet je, ik vind het stiekem heerlijk. Want hoe leuk is het om op zoek te gaan naar nieuwe herfst- en winterproof outfits voor mijn jongens? Op zoek naar een nieuwe winterjas, warme truien, broeken die wel passen en natuurlijk naar het perfecte paar schoenen. Die zoektocht kan ik trouwens staken, want ik mocht een paar hele toffe Twins & Trackstyle schoenen reviewen voor Ravi. Hieronder lees je wat Ravi van zijn nieuwe boots vindt.

Hey, I put some new shoes on


Ravi is best kieskeurig als het op kleding aankomt. De eerste vraag die ik stelde, toen Boyslabel me vroeg deze schoenen te reviewen, is of ik een foto mocht zien. Ik zou het namelijk heel vervelend vinden om schoenen te ontvangen voor een review waarvan ik weet dat mijn zoon ze hélemaal niets vindt. Maar gelukkig ontving ik een foto van super stoere jongensschoenen. En ik wist zeker dat mijn zesjarige zoon ze geweldig zou vinden. En dat klopte, hij vond ze “wow”!

trackstyle schoenen, kinderschoenen twins trackstyle, stoere jongensschoenenTwins & Trackstyle, kinderschoenen met lengte en breedtematen

Wist je dat bijna 40% van de kinderen niet goed passende schoenen draagt? Ik geef eerlijk toe dat mijn jongens ook wel eens rondlopen in te kleine of te grote schoenen. Hun voetjes groeien ook zo hard. Maar goed, geen excuus!

Een perfecte pasvorm betekent niet alleen dat de lengte van de schoen juist is, maar ook de breedte moet kloppen. Het merk Twins & Trackstyle weet als geen ander hoe belangrijk het is dat elk kind een goed passend paar schoenen draagt, of ze nou een hele smalle of extra brede voeten hebben. Daarom verkopen ze schoenen in verschillende lengte- en breedtematen. Maar naast een goede pasvorm volgen Twins & Trackstyle ook nog eens de laatste trends op modegebied.

Leren schoenen die tegen een krasje kunnen

Het paar schoenen dat Ravi kreeg komt uit de nieuwe herfst/wintercollectie van Trackstyle en is volledig gemaakt van de mooiste leersoorten. Voor kinderschoenen is leer het beste materiaal omdat het zich makkelijk laat vormen, stevig is en ventileert. Klein nadeel is dat het leer de eerste paar keer nog vrij stug is en daardoor wat kan irriteren. Mijn jongens zijn dan in staat om de schoenen nooit meer aan te trekken. Maar gelukkig zette Ravi door en zijn ze na twee dagen al helemaal ingelopen. Er zit zelfs al modder aan en een heel klein krasje op de neus, jongens… zucht! We moeten de hele herfst en winter nog, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt.

Ook dit seizoen onderscheiden Twins & Trackstyle zich weer door kwaliteit en design samen te brengen in een fantastische collectie! Ik ben het helemaal met ze eens en ben fan geworden van dit stoere Nederlandse merk.

Bedankt Twins & Trackstyle voor Ravi’s new shoes 😊

trackstyle schoenen, kinderschoenen twins trackstyle, stoere jongensschoenen

trackstyle schoenen, kinderschoenen twins trackstyle, stoere jongensschoenen

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

shoesme sandalen

Stoere shoesme sandalen die perfect zitten!

Jongenskleding… Het aankleden van een zoon is net iets anders dan het aankleden van een dochter. Waarbij ik bij een...
Pokémon Battle Academy

REVIEW: Pokémon Battle Academy – superspannend

Zoals jullie al wel weten is Boris gek van Pokémon. Nu is er een nieuwe Pokémon Trading Card Game Battle...
nike air max motif, kids sneakers, jongens sneakers

Magic is in the Air by NIKE

Sneakers worden gedragen omdat ze zo lekker zitten. Maar ook hier zit verschil in. Bij onze jongens is onder de...