boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed trybike, houten loopfiets, loopfiets, leren fietsen, jongenscadeau

Published on juni 2nd, 2017 | by de redactie

0

Leren fietsen met de Trybike

Kinderen vanaf 12 maanden kunnen op een loopfiets goed leren lopen en fietsen, en dit geeft hun, maar ook de ouders een gevoel van vrijheid. Meestal leren de kinderen hierdoor ook razendsnel fietsen wanneer ze wat ouder zijn. Natuurlijk nog wel zonder trappers, maar dit is de perfecte manier om balans te leren houden. Leren fietsen is makkelijk en leuk met een beetje hulp van een loopfiets. Voor Boyslabel hebben wij de Trybike mogen testen, lees hier onze ervaring.

Trybike, de houten 4-in-1 loopfiets die meegroeit met je kind

We hebben een te gekke houten loopfiets gespot; de Trybike! Deze 4-in-1 loopfiets is ontwikkeld en ontworpen in Nederland door Co&Co en samengesteld na jarenlange expertise met loopfietsen. Zij hebben bewust gekozen voor de beste materialen, mooie details en een hoogwaardige afwerking. Met als resultaat: de fiets die je als kind eigenlijk had willen hebben.

trybike, houten loopfiets, loopfiets, leren fietsen, jongenscadeau

Loopfiets vanaf 12 maand

De eerste stand van de Trybike is de lage driewieler met veel stabiliteit om makkelijk loop- en rijvaardigheden te ontwikkelen.

Wanneer kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Trybike in de tweede stand, de lage tweewieler. Met slechts 2 inbussleutels bouw je de lage driewieler eenvoudig om naar een lage tweewieler. Haal de wielen los en vervang de lange achteras door een korte as met 1 wiel. Hiermee begint de volgende fase van het leren fietsen, het vinden van je evenwicht. In het begin gaat het nog wat onwennig en missen kinderen de stabiliteit van het derde wiel. Na wat oefenen en met wat vallen en opstaan gaan ze er ineens vandoor als een speer en krijgen ouders een goede workout in hun poging om ze bij te houden.

Loopfiets kind 3 jaar – 4 jaar

Als kinderen 3 à 4 jaar zijn, en het zadel niet meer hoger kan is het tijd voor de derde stand van de Trybike, de hoge tweewieler. Bij gewone loopfietsen wordt de fiets na verloop van tijd te klein maar bij de Trybike draai je het frame om en kun je het zadel tot wel 50cm hoogte instellen. Daarmee creëer je de hoogste houten loopfiets die er op de markt bestaat en kunnen kinderen nu ook als 5-jarige nog genieten van de Trybike.

De vierde stand is de Trybike als driewieler in de hoge stand. Deze stand is voor de meeste kinderen voor de fun, want waarschijnlijk kunnen ze dan al los fietsen. Kinderen met een beperking of een evenwichtsstoornis kunnen in deze stand prima uit de voeten.

Voordelen houten loopfiets

Deze houten loopfiets, de Trybike, is duurzaam ontworpen en kan wel tegen een stootje. Hij is gemaakt om door te geven aan een broertje of zusje, dubbel gelakt zodat hij tegen een regenbuitje kan, is eenvoudig te repareren en ook nog eens voordeliger in aanschaf dan vergelijkbare loopfietsen.  De kinderen leren en spelen tegelijkertijd met de Trybike en hebben er jarenlang plezier van. Een perfect cadeau voor de eerste verjaardag van je kind.

Kijk hier voor alle verkooppunten.

Deze zomer musthaves mag je niet missen >>

Bekijk meer leuk zomerspeelgoed >>

Check ook dit leuke waterspeelgoed >>

trybike, houten loopfiets, loopfiets, leren fietsen, jongenscadeau

Tags: , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑