Tumble ‘N Dry staat voor functionele kleding die tegelijkertijd ook nog eens hip is. De kinderen moeten de kleding graag aan willen en zich hier lekker en vrij in kunnen bewegen. Door het gebruik van mooie, maar functionele details en frisse kleuren weten ze de juiste kleding te maken, die de kinderen graag willen dragen.

tumble n dry winter 2014-2015, tumble n dry nieuwe collectie

Tumble ‘N Dry kinderkleding collectie

De stoere omgeving van bergen, natuur en hiken vormen het thema voor de jongens. De uitstraling is gekleed en rustig, hoewel all over dessins (denk aan een strak Nordic patroon, een camouflageprint en een mooi tie-dye-effect) – zelfs gecombineerd met elkaar, niet ontbreken. Warme kleuren als diepgrijs, navy en donkergroen en grijs mêlee worden aangevuld met mooi denimblauw en een warme bruin. Kruidig rood en pittig geel vormen de accentkleuren. In de jassen worden veel stoffen gecombineerd, waaronder een wol, fake leather en gemêleerde nylon.

De collectie bevat onder meer een heerlijk warm vest met bontvoering en een ingebreid patroon, afgeleid van een Noorse trui (maar dan hip uiteraard!). Verder zie je hier gave dierenprints in het artwork terug, net als grafische pentekeningen. En bedenk wel: dit is slechts een kleine greep uit de highlights! De wintercollectie voor jongens biedt zo’n enorme diversiteit, het is bijna teveel om op te noemen.

Tumble ’n Dry geeft de winter met een kenmerkende en toch ontzettend trendy handtekening kleur en stijl. Draagbaar & comfortabel. Het kan niet anders dan dat het merk weer toonaangevend gaat zijn op straat en de schoolpleinen! Gemaakt met positieve energie. Voor alle stoere kids!

Shop hier de nieuwe Tumble ’n Dry kinderkleding collectie online.

tumble n dry winter 2014-2015, jongensmode, kinder mode winter 2015

tumble n dry winter 2015, tumblendry AW 15, kindermode, kindermode winter 2014-2015, hippe jongenskleding, jongensmode

ster

Kinderkleding zomer collectie

In 2007 is Tumble ‘N Dry ontstaan met als motivatie om voor kinderen kleding te ontwerpen waar iedereen vrolijk van wordt en wat iedere dag gedragen kan worden. Iedere dag spelen in deze kinderkleding? Geen probleem! Daar is het voor gemaakt.

De kinderkleding heeft een goede pasvorm en een perfecte afwerking , zodat niets knelt en er geen draadjes en naadjes loslaten. De perfecte kleding voor kinderen. De collectie van Tumble ’n Dry zit vol met frisse kleuren, stoere prints en mooie details. Favoriet bij ons is het stoere denim sweatvest voor de kleintjes en de gave shirtjes en voor de  grotere jongens de gave sweater met hawaiiprint en een musthave is de blauwe colorjeans!

Deze hippe kinderkleding zie je steeds vaker in het straatbeeld terug komen en gaat zich steeds verder uitbreiden in en buiten Nederland.

tumblendry, tumble n dry, tumble n dry zomercollectie, tumble n dry online kopek tumble n dry zomer 2014

tumblendry, tumble n dry zomercollectie 2014, tumble n dry kinderkleding tumblendry

tumblendry tumblendry zomer 2014, tumble and dry jongenskleding online

tumblendry tumblendry jongenkleding

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Bekijk ook stoere jongensschoenen >>