boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Reizen

Published on juni 24th, 2019 | by de redactie

0

De stoere jongens gaan op vakantie naar …

Dit is de tijd van het jaar dat de meeste mensen op vakantie gaan. Maar waar gaan we dit jaar naar toe? Gaan we met de auto of toch liever met het vliegtuig? Corendon biedt speciale vakanties aan voor kids, maar wat kunnen de jongens daar doen? Om je op weg te helpen vind je hier een aantal leuke doe-tips voor jongens tijdens de kindervakantie in Turkije.

Deze kids vakantie must haves mogen niet ontbreken in je koffer >> 

Kindervakantie naar de zon

De meeste jongens zijn echte waterratten. Zeker als het warm is, spelen ze het liefst de hele dag in het zwembad. In Turkije is het ’s zomers lekker warm. Met het vliegtuig ben je zo in Bodrum, één van de mooiste vakantiebestemmingen voor gezinnen. Dit stadje ligt aan een mooie baai. De kids kunnen dus kiezen tussen zwemmen in zwembad of natuurwater. Een dagje met de boot is ook een favoriet uitje.

Stoere jongens

Jongens leren al snel dat ridders één van de stoerste mannen ter wereld waren. Te paard gingen ze de vijand te lijf om een prinses te redden. In Turkije vind je veel vakantieplaatsen waar je oude kastelen kunt vinden. Veel van deze gebouwen zijn opengesteld voor het publiek, zodat de kleine ridder kan kijken hoe ridders echt leefden.

Met het vliegtuig naar Turkije op vakantie

De auto is vaak het eerste vervoersmiddel waar jongens gek op zijn. Dan komen de treinen – die zijn groter dan auto’s en daarom stoerder – en daarna de vliegtuigen. Zo hoog in de lucht zijn is toch wel spannend. Veel kinderen vinden het ontzettend leuk om met het vliegtuig op vakantie te gaan.

Vliegtuigen spotten

Eerst de reis naar schiphol, waar ze onderweg naartoe al vliegtuigen kunnen spotten. Dan op de luchthaven op zoek naar het juiste Corendon vliegtuig en uiteindelijk Nederland kleiner zien worden vanuit het vliegtuig. Dat is al de eerste grote pret van een heerlijke vakantie!

turkije kindervakantie, corendon.com vakantie voor kinderen, vakantie speciaal voor kinderen...

Comments are closed.

Back to Top ↑