Twinning MOM and SON

21 juni 2018

Laatst schreven wij een blog over twinning vader en zoons, en daar kregen wij zoveel leuke reacties op! Lees het blog twinnen met papa maar eens terug Ook kregen we veel vragen over twinning outfits voor moeders en zoons! Dus ik ging op zoek hoor. Want ik kan mij voorstellen dat dat ook heel erg leuk is. Maar het bleek dus enorm lastig te zijn om twinning moeder zoon outfits te vinden! Uiteraard heb ik wel iets gevonden! Dus bij deze voor alle mommies die willen twinnen met hun zoon een paar hele leuke matching moeder-zoon outfits!

Bekijk ook: moeder en dochters twinning sets >>

Twinning moeder zoon combi’s

Boys mom, twinning moeder zoon, matching moeder zoon kleding, boyslabelIs deze outfit niet uitermate geschikt om met je zoon lekker naar de markt te gaan? Het gestreepte t-shirt  is unisex, dus voor mama en papa, en voor de broer of zus via Ammehoela. De heerlijke jeans voor moeder en zoon is van Scoth and Soda.

Twinning moeder zoon sneakers

Kekke sneakers van puma voor de kleine man en ene paar sneakers voor jezelf. Deze kleuren ga je van dit seizoen ook veel zien!  En als we dan onze eigen tas meenemen naar de markt dan wel graag een hippe!

De ogen worden beschermd met de kekke zonnebril.

Mama tried twinning

Wat doen we ons best he? En soms lukt het niet. En mocht je nou heel graag willen twinning met je kind maar het lukt je niet, denk dan er eens aan om de zelfde stijl te nemen. Dus jij een streepjesjurk? Hij een streepjesoverhemd. Hij een korte spijkerbroek, jij ook. Op die manier ziet het er al heel snel twinning uit! Misschien heb je zelfs dezelfde outfits in de kast zonder dat je er erg in had!

Heb jij nog leuke twinning moeder zoon tips voor ons? Leuk als je het ons laat weten in een reactie hieronder!

Twinning moeder zoon, moeder zoon kleding

T-shirt Mama tried

Twinning mondkapjes

Dit unieke mondmasker, is niet alleen draagbaar aan beide kanten, maar behoudt ook zijn vorm, is kleurvast en dankzij het materiaal polyester veel ademend dan katoenen maskers. Polyester, zoals ook gebruikt in Active Wear, is niet alleen wasbaar, maar ook niet nat en zorgt zo voor een hoog draagcomfort, vooral bij hogere temperaturen. De fijnste naaitechnieken en elastische, dunne banden zorgen voor een goede pasvorm van het masker. Wat denk je? Zie jij je al lopen met je zoon samen?

twinning mondkapjes, mondkapje kind, stoere mondkapjes voor dames , stoere dames mondkapjes

Wat is jouw favoriete twinning moeder zoon outfit? Stuur je foto naar info@boyslabel.com

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Jongens kledij tweedehands

Hoe haal je alles uit de kledij van je jongens?

Wie kinderen heeft, weet dat ze in een hip en een knip uit hun spullen groeien. Heb je net schattige...
jongenskleding sets, zomerkleding jongens, jongenskleding inspiratie, sturdy jongenskleding, zomer 2022, jongenskleding sets voor de zomer, zomerlooks voor jongens, sturdy , zomerkleding sets voor jongens, jongenskleding sets voor de zomer, boys, zomerkleding, zomermode jongens 2022, boyslabel

Klaar voor de zomer boys? #Summervibes

We gaan op zoek naar leuke zomerkleding voor jongens, want het mooie weer komt eraan. En wanneer het zonnetje dan...
afscheidscadeau voor de juf, juffencadeau, afscheidscadeau juf, juffenkaarten

Een afscheidscadeau voor de juf

Bijna is het weer zover…. De zomervakantie!! De wekker en ik zijn niet echt goede vrienden, om over Xavi en...