boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips NMM, dagjes weg, uittips voorjaarsvakantie, krokusvakantie

Published on februari 23rd, 2020 | by de redactie

0

Leuk uitstapjes in de voorjaarsvakantie

Het is vakantie en dat betekent weer gezellig leuke dingen doen samen. Een beetje quality time in ons drukke leventje. We zijn op zoek gegaan naar leuke uitstapjes voorjaarsvakantie en dagjes weg in de krokusvakantie.

Een bezoekje aan de bioscoop is ook altijd leuk. Bekijk hier het filmaanbod >>

UITSTAPJES VOORJAARSVAKANTIE

De voorjaarsvakantie, ook wel genoemd de krokusvakantie, is een heerlijke tijd om eropuit te gaan met het gezin. Als je geluk hebt is het mooi (en droog) weer en kun je heerlijk naar buiten met z’n allen. 

Tips voor de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie staat beneden de rivieren ook bekend als dé periode van Carnaval. Hebben de kids al een leuk carnavalskostuum? Dit jaar wordt Carnaval gevierd van 23 februari tot en met 25 februari en op de meeste scholen op vrijdag 21 februari. Breng een bezoek aan de grote steden in Brabant om de Carnavalssfeer te proeven. Of ga gezellig kijken bij een van de prachtige Carnavalsoptochten in het land. Alaaf!

Dagjes weg krokusvakantie

Zeekastelen – op vakantie met een cruiseschip

Het grootste cruiseschip is met 362 meter bijna tweemaal zo lang als vroeger en heeft minimaal een ijsbaan of botanische tuin aan boord. De tentoonstelling ‘Zeekastelen’ laat zien dat cruisen, ondanks alle luxe aan boord, niet meer alleen is weggelegd voor de jetset en senioren met een spaarcentje, maar steeds populairder wordt bij alle lagen van de bevolking.

Trek langs een variatie aan hutten, relax in dekstoelen bij het zwembad, zet enkele passen op de dansvloer, zing mee met de karaoke versie van The Love Boat en schuif aan bij het captain’s dinner. Leer daarnaast aan de hand van foto’s, affiches, originele kostuums en reisdagboeken alles over heden en verleden van cruisevaart. Weet je dat er soms wel 10.000 koffers aan boord gaan? En heb je wel eens gezien hoe je een handdoek omtovert tot een zwaan? Maritiem Museum

LEGO kinderkleding, LEGO wear 2014, LEGO kleding

Skate Days

Zin in een stoer uitje tijdens de voorjaarsvakantie? Dan is de Skateweek echt iets voor jou. Iedere dag kan je in Skatepark Utrecht terecht om coole tricks te leren van echte professionals. Ook als je nog geen ervaring hebt ben je van harte welkom!

Koe knuffelen

Kinderactiviteiten in de voorjaarsvakantie zijn er zat, maar wat is nu origineel en vinden de kinderen nog leuk. Wij hebben gekozen voor een bijzondere activiteit; namelijk koe knuffelen. Nu denk je misschien, knuffelen met een koe? Wie wil dat nu. Maar het is helemaal hip tegenwoordig. Ga langs in de Achterhoek. Over deze activiteit zal je nog lang napraten op verjaardagen.

NMM, dagjes weg, uittips voorjaarsvakantie, krokusvakantie

Nationaal Militair Museum

Het NMM is voor veel kids een van de leukste musea van Nederland. Zo spannend en zoveel te zien. Maar in de voorjaarsvakantie wordt het extra leuk! Altijd al de cockpit van een vliegtuig van binnen willen zien of zelf een minitank willen besturen? Grijp dan nu je kans!

Meer tip voor leuke uitstapjes in de voorjaarsvakantie? In onze Uitagenda hebben we nog veel leuke kinderuitjes en kinderactiviteiten voor de voorjaarsvakantie voor je op een rijtje gezet!

Fijne voorjaarsvakantie!

PS: nieuw op onze site? Klik dan eerst even naar onze homepage om een goed beeld te krijgen van wat je hier allemaal vindt. Volg ons ook op Facebook en Instagram en meld je aan voor onze nieuwsbrief: zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste tips voor dagjes weg met je kinderen!

LEES OOK:

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑