boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on maart 2nd, 2017 | by Martine

0

Lekker lang opblijven tijdens de Museumnacht Kids

Speciaal voor jonge culturele nachtbrakers tussen de 4 en 12 jaar oud is er de Museumnacht Kids! Op 18 maart tussen 17.00 – 22.00 uur openen zo’n 20 musea en culturele locaties in Den Haag en Voorburg hun deuren met een speciaal programma vol met de leukste activiteiten. Een kleine greep uit het programma:

Helden achter tralies

Wanneer is iemand een held? Zaten er in de Gevangenpoort eigenlijk ook helden achter de tralies? Kom naar de Gevangenpoort en ontmoet twee gevangenen die hier vroeger vastzaten. Laat je rondleiden door eeuwenoude cellen en ontdek dat je vroeger als straf écht voor paal gezet werd. Ga daarna aan de slag tijdens de workshop en maak je eigen schandbord!De Gevangenpoort is een beetje te eng voor jonge kinderen. Daarom geldt de adviesleeftijd 8+.

Zwanikken Fabriek

Het knarst, ratelt, piept, dampt, geurt en kraakt in de enorme Turbinehal van de Electriciteitsfabriek. Klepperende vleugels en onrustige priemoogjes wachten je op. De robothond kwispelt ongeduldig. De ijverige, ijzeren ezel wacht je op je. Kunstenaar Christiaan Zwanikken bouwt in dit tijdelijke winteratelier aan een enorm kunstwerk van o.a. regenwater, stoom, licht en geluid.

Superhelden in de hoofdrol

Helden zijn er in alle soorten en maten. In het doorlopende helden-filmprogramma in het Filmhuis Den Haag komt er een gekke cowboy met een grote vogel voorbij en vliegt er een circusartiest door de lucht. We kunnen een heel klein beetje griezelen en veel lachen.
Jouw eigen superheld kan je laten schitteren in een zelfgemaakt stopmotion filmpje.

Museumnacht Kids Afterparty

Kom dansen! Op de allerleukste liedjes doe jij je favoriete dansjes van jouw muziekhelden. In de Salon van het Haags Historisch Museum hangt de discobal al voor je klaar. De afterparty start om 21.00 uur en duurt tot 22.30 uur.

Er is nog veel meer te beleven tijdens de Museumnacht Kids. Bekijk hier het complete programma>>

 

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑