boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips uittips omgeving Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk

Published on februari 23rd, 2019 | by Carola

0

Leuke uittips omgeving Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk

Nu het zonnetje weer gaat schijnen wil ik jullie leuk uittips geven om heen te gaan in omgeving Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk. Ik woon zelf in deze buurt en heb wat leuke plekjes waar ik graag naartoe ga.

Lees ook: leuke uitstapjes voorjaarsvakantie >> 

Leuke uittips omgeving Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk

Allereerst heeft het Jeugdspeelpark in Hendrik Ido Ambacht een nieuwe locatie gekregen. Ik vind hem heel mooi! Naast het bekijken en voederen van dieren kunnen de kinderen zich ook vermaken in de speeltuin. Er zijn glijbanen, klimtoestellen en je kunt over het water heen met klimtouwen en stenen. Als je zelf een kleedje meeneemt, kun je daar als vader/moeder heerlijk vertoeven! www.jeugdspeelpark.nl

Zwemmen

Houd je van zwemmen en is het heel erg mooi weer? Dan is het zwembad van Hendrik Ido Ambacht ook echt een aanrader! Zwembad de Louwert is een leuke zwembaden, uittips omgeving Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerkbuitenzwembad. Ze hebben 2 recreatiebaden, apart wedstrijdbad, een balk over het water, een kleine glijbaan maar ook een glijbaan van 53m lang en voor de lekkere trek is er een kiosk. Daarnaast hebben ze een grote ligweide, dus plek genoeg voor iedereen! Helaas is er dit jaar geen apart peuter- /  kleuterbadje. Ze zijn aan het verbouwen, waardoor deze dicht is. Ik ben zelf erg benieuwd hoe het eruit ziet na de verbouwing!

In Zwijndrecht zit ook een leuk zwembad, De Hoge Devel. Zij hebben naast een buitenbad ook een binnenbad met een glijbaan, bubbelbad, peuterbadje en een wedstijdbad. Buiten is er een peuterbadje, een gewoon bad met glijbaan en er zijn 3 duikplanken; 1m, 3m en 5m hoog. Ook hier is een grote ligweide en een kiosk aanwezig.

Kinderboerderij

Kinderboerderij de Kiboe-hoeve op Zwijndrecht is ook een leuke plek om naartoe te gaan. Deze boerderij bestaat al sinds 1969. Er zijn verschillende soorten dieren, zo is er een geitenweide waar je ook zelf in kunt, er zijn varkens, koeien, herten, vogels, ezels, pony’s, schapen en pauwen. In het hoogseizoen is er een imker, ze hebben namelijk ook bijen en je kunt daar verse honing kopen.

Wat de meeste kinderen het leukst vinden aan deze boerderij: de knuffelkonijnen. De naam zegt het al, de konijntjes mogen voorzichtig opgepakt worden en geknuffeld worden. De boerderij ligt direct naast het zwembad dus er kan eventueel een leuke combinatie gemaakt worden!

Dan is er nog een leuke kinderboerderij! De dierenhof in Ridderkerk. Ook hier zijn veel verschillende dieren te zien zoals geiten (ook een weide waar je in mag!) schapen, pony’s, konijnen en als je wilt mag je ze helpen verzorgen. De boerderij is erg schoon, dat is een groot pluspunt!  Direct naast de boerderij zit een pannenkoekenhuis! Deze heeft een leuke buitenspeeltuin, maar ook een klein speelhoekje binnen. De pannenkoeken zijn heel diverse en het personeel is erg vriendelijk. www.pannekoe.nl

UITETEN

Ik heb net 1 pannnenkoekenhuis genoemd, maar ben je nu ergens anders gaan spelen, heb je trek gekregen en  wil je lekker uiteten waar de kinderen zich ook leuk kunnen vermaken?

Voor ons staat met stipt Happy Italy in Hendrik Ido Ambacht op 1! Een ontzettend leuk restaurant waar zowel binnen als buiten gespeeld kan worden. 1 nadeel: heel populair en ontzettend druk. Bij minder mooi weer, is de wachtrij erg lang dus dit is wel iets om rekening mee te houden, maar eenmaal binnen weet ik zeker dat de kinderen zich goed vermaken bij de klimtoestellen en de ballenbak! (maar dit is ook een leuke plek om ’s middags op het terras wat te drinken met een vriendin, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin!)

Een ander leuk en kindvriendelijk restaurant is de Watertuin in Hendrik Ido Ambacht.

Hier bieden ze ontbijt, lunch en diner aan. Ook hebben ze een high tea. Bij de watertuin is alles in buffetvorm en betaal je per uur. Leuk feitje: de jarig eet altijd gratis! En de kinderen kunnen lekker spelen.

Overdekt speelparadijs

Is het minder goed weer? Maar zijn jullie toch hier in de buurt? Dan is in Zwijndrecht het familieparadijs een aanrader. Dit is een binnenspeeltuin waar ze verschillende kamers nagemaakt hebben. Denk aan een prinsessenkamer, soft play, een bouwwereld, trampolines, poppenhuizen en voetbal. Voor de volwassenen staan er tafeltjes en stoelen en is er de mogelijkheid om wat lekkers te bestellen.

Meer leuke uittips met kleine kinderen >>

Tags: , , , , , , , , , ,



...

Comments are closed.

Back to Top ↑