boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Reizen natuurhuisjes, slapen in bomen, uniek overnachten in de natuur, kidsproof vakantie

Published on december 6th, 2018 | by de redactie

0

UNIEK OVERNACHTEN IN DE NATUUR

Ben jij toe aan een vakantie met een twist? Een vakantie vol rust, ruimte en groen, op een plek waar de kids zich uren kunnen vermaken in de buitenlucht? Maak dan kennis met de natuurhuisjes van Natuurhuisje.nl, bijzondere accommodaties in de Europese natuur. Dit type vakantiehuisjes bevindt zich ver weg van de massa en midden in het groen. Alles draait er om samen ontspannen in het groen! uniek overnachten in de natuur

Uniek overnachten in de natuur in natuurhuisjes

Voor wie op zoek is naar een bijzondere vakantie in de natuur, maar geen behoefte heeft aan een groot vakantiepark of lawaaierige camping, bieden deze natuurhuisjes de ideale oplossing. Er zijn tal van soorten natuurhuisjes. Denk bijvoorbeeld aan bungalows en trekkershutten, maar ook aan glamping accommodaties of bed & breakfasts. Allemaal hebben ze één ding met elkaar gemeen: ze staan op de mooiste plekjes in de Europese natuur.

natuurhuisjes, slapen in bomen, uniek overnachten in de natuur, kidsproof vakantie, glamping, glamperenGlamping is hot!

Een glamping vakantie staat garant voor een unieke, authentieke vakantiebeleving. Het woord ‘glamping’ is een samenvoeging van de Engelse woorden ‘glamorous’ en ‘camping’, wat betekent dat je dus ‘kampeert in luxe’. Deze vorm van overnachten combineert de luxe faciliteiten van een hotel met het avontuurlijke van een traditionele kampeervakantie.

Overnachten op een glamping staat garant voor een 100% kidsproof vakantie. Het is dan ook niet voor niets dan meer en meer gezinnen tegenwoordig voor zo’n soort vakantie kiezen. In plaats van computerspelletjes spelen of voor de TV zitten, vermaken de kinderen zich er met het bouwen van boomhutten, het voetballen in de tuin of het zoeken van bijzondere dieren. Ook een wandeling of wildsafari met de boswachter behoort tot de mogelijkheden.

Logeren bij de boer

Het komt regelmatig voor dat glamping accommodaties zich bevinden op het boerenerf van de verhuurders. Een glamping vakantie bij de boer zal absoluut in de smaak vallen bij de jongste vakantiegangers. Ze maken er niet alleen kennis met het boerenleven, maar ook met de pracht van de natuur. Ze helpen de boer en boerin met het rapen van eieren, het voeren van dieren, het aaien van beestjes, het maaien van gras, het melken van koeien en het scheren van schapen.

Ook volwassenen kunnen zich tijdens een boerderijvakantie natuurlijk prima vermaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van tractor rijden, barbecueën, vissen, boeken lezen of het maken van kaas, wijn of jam? Een handje meehelpen op de boerderij kan natuurlijk ook.

De keuze is reuze

Glamping accommodaties vind je op veel verschillende plekken in Europa, dus ook gewoon dicht bij huis in ons eigen Nederland. Voor wat voor soort accommodatie je ook kiest, één ding is zeker: tijdens een glamping vakantie zal het hele gezin op en top genieten van het buitenleven!

natuurhuisjes, slapen in bomen, uniek overnachten in de natuur, kidsproof vakantie, tipitent kamperen

natuurhuisjes, slapen in bomen, uniek overnachten in de natuur, kidsproof vakantie, tipitent kamperen

GRATIS kinder uittips >>

uniek overnachten in de natuur – natuurhuisjes – glamping – vakantie met kids

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑