Met de online magazines Boyslabel en Girlslabel zijn wij een inspiratiebron voor ouders met jongens en meisjes van 2 -16 jaar. Hier vind je de laatste trends en leukste producten omtrent kindermode, speelgoed, kinderkamers, lifestyle en uittips. Met ons magazine Babylabel richten wij ons op zwangeren, ouders met baby’s en kleine kinderen. Door deze unieke labels weten wij altijd de juiste doelgroep te bereiken. Bekijk onderstaande vacature bloggers voor Boyslabel gezocht:

mamabloggers gezocht, mama blog Boyslabel, mamablog Girlslabel, mamabloggers Babylabel, mama blog, vacature bloggers, bloggers gezocht 

Mama bloggers gezocht

Is het ook een droom van jou om mama blogger te worden? De dagelijkse gebeurtenissen die jij beleeft met jouw kind of kinderen te delen met alle volgers en bezoekers van Boyslabel (of onze andere sites). Super leuk! Kom bij ons team van mamabloggers die ook blogs schrijven voor ons online magazine voor ouders. Ben jij zwanger of heb jij kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar en wil jij graag jouw ervaringen delen met de bezoekers en volgers van Boyslabel, Girlslabel en/of Babylabel? Meld je dan nu aan om een van onze bloggers te worden!

Word jij onze nieuwe mama blogger?

Op dit moment zijn wij op zoek naar Mama bloggers!

Als Mama blogger van een van onze labels krijg jij de mogelijkheid om:

De functie van mamablogger is op vrijwillige basis, wel mag je alle producten voor reviews houden.

Interesse? Stuur een mailtje naar marketing@label4kids-pr.com met jouw motivatie, een proefblog en foto’s van jezelf en/of je kleintje(s). Laat ook weten welke leeftijd je kindjes hebben en over welke onderwerpen met betrekking tot het ouderschap je graag wilt bloggen. Wellicht is jouw eerste blog binnenkort te lezen op een van onze sites! Heb jij zelf nog andere tips, ideeën of vragen? Mail me! 

Liefs Kim

Ben jij net zwanger of net moeder van een kleintje? Leuk als je voor ons komt bloggen op Babylabel >>

mamabloggers gezocht, mama blog Boyslabel, mamablog Girlslabel, mamabloggers Babylabel, mama blog, vacature bloggers, bloggers gezocht

vacature bloggers

mamabloggers gezocht  – vacature bloggers