hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Reizen

Published on augustus 22nd, 2017 | by Sylvia

0

VakantieSpelen

De tassen liggen klaar, de broodjes gesmeerd, laarzen aan en ingespoten tegen eventuele teken. Het is tijd voor de Vakantie Spelen! Een jaarlijkse speel week in het bos. Een groep enthousiaste mensen die een week lang de boys en vele andere kinderen vermaken. Van Sebas zijn klas gaan er een hele hoop en ook Timo gaat met een aantal vriendjes deze week beleven. Voor beide de eerste keer.

Als ouders kan je je opgeven als busbegeleider, dat leek me wel wat dus de eerste ochtend mocht ik mee met de bus. Voor ons een ritje van nog geen 10 minuten maar wel reuze spannend. Al die koppies, vol verwachting wat de week zal brengen. Iedereen druk in gesprek en er wordt volop gezongen. Toen we aankwamen stonden de begeleiders al met smart op ons en de andere bussen te wachten. En ook Twinkie was van de partij. Wat een warm welkom! Alle kids stormden naar hun groep. Ieder kind kreeg een pet voorzien van een naamsticker zodat iedereen meteen weet wie wie is. Ik liet ze met een gerust hart achter en na een kop koffie en wat uitleg werden de bus ouders weer netjes terug gebracht.

Moe, maar…

Aan het einde van de middag komt de bus weer terug en zien we vermoeide koppies achter de ramen, ze zingen niet meer, ze zijn gesloopt. Zelf Timo komt met een kop vol zwarte schmink de bus uit, ik weet niet wat ik zie! Hij houdt daar helemaal niet van maar nu is hij helemaal in zijn element met zijn nieuwe look.

Aan tafel buitelen ze over elkaars woorden, willen alles vertellen, alles gaat door elkaar en er is geen touw aan vast te knopen. Het enige wat we er van begrijpen is dat ze reuze lol gehad hebben. Super!!

Na het douchen en het rondje checken op teken liggen ze uitgeput in bed, opladen voor de dag van morgen. Want er staat nog een hoop op de planning. Bossoep, maken, pannenkoeken bakken, brood op stok, maar ook de zeep helling, spelletjes, het water paradijs en hutten bouwen.

De tweede dag is er ‘s middags een heuse Oudersafari, wat was dat leuk! Met twee gidsen door het bos, opzoek naar de kinderen. Van een afstandje kijken wat ze nu eigenlijk doen. We zien niet alleen hele blije kinderkoppies maar de gezichten van de begeleiders staan ook op stralen. Iedereen geniet, en af en toe een buitje mag de pret niet drukken. Nee joh, juist leuk in het bos, lekker in de modder!!

De Boys hebben een top week gehad en Sebas vraagt al of ik hem op kan geven voor volgend jaar! Alle lof voor de mensen van Stichting Vakantie Spelen!! Toppers!!!

 

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/vakantiespelen/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • Jongenskleding, kinderkleding, get the look, shop the look, kinderkleding inspiratie, kindermodeblog

 • korting, kortingscodes kleertjes.com, kortingscodes, kortingscodes kinderkleding, korting kleding, kortingscode speelgoed

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  shoesme jongensschoenen jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting
  de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding
  jongens kleding, hippe kinderkleding boyslabel adverteren
  jut en juul kinderkamer accessoires Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding
 • kleertjesfabriek, hippe jongenskleding jongenstassen
  skurk, jongenskledingmerk, stoere jongenskleding, jongens webshop jongenssokken, kindersokken, jongens accessoires, jongenskleding
  muurstickers kinderkamer Ad Square
 • Jongensmama blogs, bloggers, mamablog

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

 • Facebook16k
 • GOOGLE1k
  https://www.boyslabel.com/vakantiespelen
 • Instagram2k
 • Pinterest570
 • Twitter3k