boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen

Published on december 8th, 2017 | by Karen

0

Shoe shoppen voor jezelf én je boy + SALE

Ik denk dat je wel doorhad dat wij van Boyslabel veel van schoenen houden. Natuurlijk vinden we het heel erg leuk om voor onze jongens stoere sneakers of laarzen te kopen, maar eigenlijk zijn we liever aan het shoe shoppen voor onszelf. In alle soorten en kleuren, verschillende modelletjes en merken. Op de een of andere manier zit dat in ons bloed. En gelukkig hebben we een webshop gespot waar dat ook in het bloed zit: Van den Assem. Prachtige, kwalitatieve schoenen van toonaangevende merken voor het hele gezin.

Uiteraard kennen jullie Develab, bij ons al lange tijd favoriet door stoere afwerking en steun die de schoenen geven. Develab is goed vertegenwoordigd in de shop met de meest leuke modellen, van hoge booties tot sneakers. Ook de stoere booties van Blackstone mogen niet ontbreken op ons lijstje. De stoere booties zien we gelukkig veel terug dit seizoen en staan hartstikke stoer! En super gaaf zijn ook de dames modellen van Blackstone, voor echte jongensmama’s.

Trendy jongensschoenen

En als ik zeg UGG denk je zeker direct aan die wollige Classic UGGs voor meisjes? Graag laten we je kennis maken met de stoere UGG schoenen voor jongens. Want ik zeg één ding waardoor je zoon nooit meer zal klagen over koude voeten in de winter: schapenvachtje. Ik krijg het er nu al warm van! Ben je op zoek naar sneakers voor dit najaar? Dan heeft Hip zeker wat je zoon zoekt, zoals toffe groene suède sneakers!

En mocht je het fijn vinden om schoenen eerst te passen, bezoek dan één van de 21 stenen winkels. Gegarandeerd dat je een ware Van den Assem beleving ondergaat!

It’s shoe shopping time!

Shop voor je zoon én voor jezelf trendy en kwalitatief goede schoenen bij Van den Assem nu in de SALE. Kijk hier:

Van den Assem

 

van den assem damesschoenen

van den assem jongensschoenen

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑