Ad SquareAd Square


Kinderfeestjes

Published on juni 8th, 2017 | by Martine

0

Het vreemdste dierenpark van Nederland

Kom naar Tilburg voor een onvergetelijke dag in Het vreemdste dierenpark van Nederland. In Dierenpark De Oliemeulen sta je oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten. Loslopende stinkdiertjes? Vliegende hondjes? Je kunt ze allemaal ontmoeten. Want een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon zien, maar vooral beleven.

Enthousiaste verzorgers geven dagelijks uitleg over hun dieren. Vreemd en onbekend maakt een dier immers vaak ook onbemind. Tijdens de demonstraties met een wurgslang en een vogelspin krijg je daarom zelfs de kans deze dieren even aan te raken. Op drukke dagen vliegen ook de roofvogels los.

Demonstraties in het dierenpark

Bij de educatieve demonstraties wordt er uitleg gegeven over de slang en de vogelspin. Er bestaan een heleboel verhalen over deze dieren welke lang niet altijd op d waarheid berusten. Tijdens deze demonstratie krijgt het publiek de juiste informatie en krijgt iedereen, jong en oud, de mogelijkheid om deze dieren ook een keer aan te raken!
En natuurlijk, voor de mensen die wat huiverig zijn om te komen, er is niets verplicht om aan te raken! De demonstraties met de slang en vogelspin wordt meerdere keren per dag gegeven.

Roofvogeldemonstraties

Bij Dierenpark De Oliemeulen kun je ook een uitzonderlijke roofvogeldemonstratie bijwonen! Verschillen tussen de jachtmethodes en de soms bijzondere feitjes kom je te weten tijdens deze show.

Kinderfeestje

Ook is Dierenpark De Oliemeulen een geschikte plek voor een leerzaam en leuk kinderfeestje. En laten we eerlijk wezen; een jarige job met een slang om zijn nek is natuurlijk ook wel een beetje spannend. Na afloop wacht het jarige kind altijd nog een verrassing!

Kijk hier voor meer informatie over het park >>

dierenpark de oliemeulen

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑