boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfeestjes dierenpark de oliemeulen, vreemdste dierenpark, kinderuitjes

Published on juni 8th, 2017 | by Martine

0

Het vreemdste dierenpark van Nederland

Kom naar Tilburg voor een onvergetelijke dag in Het vreemdste dierenpark van Nederland. In Dierenpark De Oliemeulen sta je oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten. Loslopende stinkdiertjes? Vliegende hondjes? Je kunt ze allemaal ontmoeten. Want een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon zien, maar vooral beleven.

Enthousiaste verzorgers geven dagelijks uitleg over hun dieren. Vreemd en onbekend maakt een dier immers vaak ook onbemind. Tijdens de demonstraties met een wurgslang en een vogelspin krijg je daarom zelfs de kans deze dieren even aan te raken. Op drukke dagen vliegen ook de roofvogels los.

Vreemdste dierenpark

Bij de educatieve demonstraties wordt er uitleg gegeven over de slang en de vogelspin. Er bestaan een heleboel verhalen over deze dieren welke lang niet altijd op d waarheid berusten. Tijdens deze demonstratie krijgt het publiek de juiste informatie en krijgt iedereen, jong en oud, de mogelijkheid om deze dieren ook een keer aan te raken!
En natuurlijk, voor de mensen die wat huiverig zijn om te komen, er is niets verplicht om aan te raken! De demonstraties met de slang en vogelspin wordt meerdere keren per dag gegeven.

Dieren demonstraties

Bij Dierenpark De Oliemeulen kun je ook een uitzonderlijke roofvogeldemonstratie bijwonen! Verschillen tussen de jachtmethodes en de soms bijzondere feitjes kom je te weten tijdens deze show.

Kinderfeestjes in het vreemdste dierenpark

Ook is Dierenpark De Oliemeulen een geschikte plek voor een leerzaam en leuk kinderfeestje. En laten we eerlijk wezen; een jarige job met een slang om zijn nek is natuurlijk ook wel een beetje spannend. Na afloop wacht het jarige kind altijd nog een verrassing!

Kijk hier voor meer informatie over het park >>

Meer leuke kinderuittips >>

Stoere jongensfeestjes >>

dierenpark de oliemeulen, vreemdste dierenpark, kinderuitjes

 

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑