boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on oktober 30th, 2014 | by de redactie

0

Vrijstaat x Spullenmannen

Is je zoon nieuwsgierig, houdt hij van ontdekken en gebruikt hij graag zijn fantasie? Dan is de expositie Vrijstaat x Spullenmannen van de kinderkunstlocatie De Vrijstaat echt iets voor hem. De Spullenmannen nemen je dit najaar mee op expeditie door een wereld vol wonderlijke objecten. Zij zijn een bijzonder soort uitvinders die hun kunstwerken eruit laten zien als wetenschappelijke instrumenten. Of die hun wetenschappelijke onderzoeken omzetten in beeldende kunst installaties.

In het lab in het Gebouw en gaan de kinderen aan de hand van opdrachten op ontdekking. In de boerderij gaan ze zelf onderzoeken en experimenteren, fantaseren en demonteren, bouwen aan nieuwe objecten als kunstenschapper of wetenaar!

vrijstaatLees eerst dit krantenartikel op de site van De Vrijstaat voordat je de expositie komt bezoeken! Het schijnt dat er onlangs op De Vrijstaat in Leidsche Rijn een onbekend object gevonden. Deze machine is waarschijnlijk uit de ruimte gevallen. Niemand in de omgeving heeft iets gezien of gehoord. Het bijzondere object wordt op dit moment uitgebreid onderzocht…………………….Kinderen worden verzocht om naar De Vrijstaat te komen om mee te werken in het laboratorium en de werkplaats waar de onderdelen van het ruimteschip voor onderzoek klaar liggen.

Lijkt het je leuk om een kinderfeestje hier te vieren? Dat kan, het wordt een creatief en actief feestje. Vier de verjaardag op De Vrijstaat met action painting of bouw een gave vlieger.

De herfstexpositie Vrijstaat X Spullenmannen is elke zaterdag en zondag tot en met 23 november te bezoeken.

 

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑