Ad SquareAd Square


Winterjassen voor jongens

Winterjassen jongens

Er zijn ook dit seizoen weer super leuke winterjassen voor jongens verkrijgbaar van stoere, korte padded jacks tot diverse parka modellen. Natuurlijk mag het bomberjack ook deze winter niet ontbreken. Na een zomer vol met vrolijke prints gaan we door naar de winterwarme kleuren, zoals donkerblauw en zwart. Ook legergroen met zwart en grijs-tinten worden opgevrolijkt door kleurrijke herfsttinten als donkerrood,  en felle (neon) accenten.

Hippe kinderjassen

Ben jij ook nieuwsgierig welke zomerjassen er dit voorjaar en deze zomer hip zijn voor jouw zoon? Kijk dan hier op kindermodeblog Boyslabel, want wij houden je op de hoogte van de leukste kindermode, kinderkleding trends, Get the Looks, styling inspiraties en de leukste kinderjassen!

Jassen trends

De trends bij de winterjassen voor jongens deze winter zijn de shiny bomberjacks het liefst met patches en lange parka’s met bontkragen. Kies je deze winter voor de reversible winterjassen met te gekke prints of gaat je voorkeur uit naar een sportief model of stoere donkere variant. Wij zijn benieuwd!

Favoriete jongensjassen

De favoriete jongen winterjassen van dit moment zijn de Retour winterjassen, de trendy jassen van Scotch & Soda, de hippe Name it winterjassen en de reversible jacks van Vingino. Wil je liever een unieke jas die niet iedereen draagt? Kijk dan zeker eens bij de leuke jongensjassen van Bellaire, Bomba, Tygo&Vito en MOLO.

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Comments are closed.

Back to Top ↑