boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfeestjes wipeout kids, kinderuitje, dagje uit met kinderen, waterpretpark

Published on mei 12th, 2018 | by de redactie

0

WipeOut Kids

Uniek in de wereld en super gaaf: een gethematiseerd speelpark vol met obstacles gebaseerd op het tv-programma WipeOut: WipeOut kids!

Bekijk ook stoere zwemshorts voor jongens >>

Lekker buitenspelen >>

GRATIS kinder uittips >>

WipeOut Kids speelpark

WipeOut Kids is hét speelpark op Beldert Beach! Fun, vermaak én niet weersafhankelijk! Er zijn 16 Obstacles op het land en 3 met water. Super leuk, maar je moet wel durven! De toegangsprijs is €7,50 en daarmee kan je alle speeltoestellen uitproberen die op het strand staan opgesteld en vrij gebruik maken van alle overige faciliteiten. Gaaf voor durf-allen tot en met 12 jaar.

Kijk hier voor een overzicht van de obstakels, waaronder de Sucker Punch, de Bouncing Balls, de Power Tower, de Dizzy Dummer en de het spektakelstuk de Killer Surf.

Kinderfeestje

WipeOut kids is ook te gek voor een kinderfeestje. Bij WipeOut Kids is het super leuk om je feestje te vieren. Naast alle WipeOut activiteiten mag je ook gebruik maken van alle andere spellen, zoals het waterpark, luchtkussen en Expeditie Robinson… Super cool toch!

Beldert Beach

Beldert Beach in de Betuwe biedt voor zowel jong als oud diverse activiteiten en faciliteiten om er een geweldige dag uit van te maken. 1.000m2 waterpark, Expeditie Robinson, Springkussen, uitkijktoren en daarnaast ook een Kiosk, trendy beachclub en heerlijke ligweide met luxe bedden.

Kijk hier voor meer informatie>>

wipeout-kids

wipeout kids, kinderuitje, leuk voor jongens

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑