boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen witte sneakers, witte jongens sneakers, witte gympen jongen, witte sneakers voor jongens

Published on juni 29th, 2020 | by de redactie

0

Stoere witte sneakers voor Fynn

Witte sneakers voor jongens … GO or NO GO? Ik moet eerlijk zeggen, ik vind ze fantastisch. Een paar gave witte schoenen passen onder iedere outfit en geven een trendy look aan iedere stijl. Fynn was de gelukkige die een paar stoere witte sneakers voor jongens mocht proberen.

Bekijk ook de nieuwe voorjaarscollecties voor jongens >>

Witte sneakers voor jongens

Bijna iedereen kent wel het kinderschoenen merk Shoesme. Ze hebben super leuke laarzen, sneakers en sandalen voor baby’s en kinderen. Alle schoenen zijn handgemaakt en van leer en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Wat prettig is gezien het om kinderen gaat die ze dragen.

sneakers wit kind, witte kindersneakers

De sneakers

Fynn kreeg een paar witte sneakers om te proberen. Leuke basic sneakers met aan de achterkant een stukje zwart (toevallig Fynn z’n lievelingskleur). Hij vond ze zelf erg stoer en leuk.

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

witte sneakers, witte jongens sneakers, witte gympen jongen, witte sneakers voor jongens

Ook de achterkant is stoer!

Fynn is niet zo makkelijk met schoenen. Hij weet eigenlijk als hij de ziet gelijk al of hij ze wel of niet mooi vindt en als ze niet lekker zitten dan is het helemaal niks. Deze sneakers vond hij gelijk lekker zitten en hij was blij dat er een ritsje in zat zodat hij de zelf makkelijk aan kan trekken, jongens en gemakzucht…  en een must voor gym op school.

Verder zijn de witte sneakers gemaakt van stevig maar soepel leer. Dit maakt dat je niet zo snel blaren zult krijgen wat erg fijn is. Let bij aanschaf van de sneakers erop dat je een maatje kleiner koopt want ze vallen wel erg groot. Bij Fynn was dit ook het geval. Maar een zooltje er in en opgelost.

witte sneakers, witte jongens sneakers, witte gympen jongen, witte sneakers voor jongens, wit met zwarte sneakers kind

Het leuke aan deze sneakers is dat tieners ze ook aan kunnen. Ze gaan namelijk t/m maat 41. De meeste schoenen van Shoesme gaan tot maat 30 of 35. Vanaf de volwassen maat zit het ritsje er niet meer in. Wat bij  volwassen schoenen ook mooier is. De sneakers zijn verkrijgbaar vanaf 20 t/m 41.

Witte schoenen passen overal bij

Wil jij ook voor jouw zoon zulke stoere schoenen? Kijk hier op de site van Shoesme en zie welke kinderschoenen er dit seizoen nog meer te koop zijn. De Shoesme kinderschoenen staan bekend om hun originele en inspirerende ontwerpen en uitstekende kwaliteit en pasvorm.

witte sneakers, kindersneakers alexander mcqueen

Meer kinderschoenen blogs >>

Meer jongenskleding inspiratie >>

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑