boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips

Published on november 3rd, 2013 | by de redactie

0

Wonderryck Twente

Het wonderbaarlijk actieve museum waar je oog in oog staat met de pracht van het schone Twentse landschap en dierenrijk. In Wonderryck Twente ontdek je het beroemde Twentse landschap door de ogen van de ‘bewoners’ zelf. Dichterbij kom je niet!

Wonderrijck Twente

Twente door de ogen van kikker, das, torenvalk, vlinder en haas laat het landschap zien zoals de mens dat nooit kan beleven. Van hoog uit de lucht, aan de rand van het water en tussen de grassprietjes door.

Planten en dieren van Twente: een ontdekkingstocht naar vroeger en nu, een ontmoeting met wolken vol vlinders en bermen vol bloemen zoals je dat nu niet meer tegenkomt. Leer via zijn werkkamer Meester Bernink kennen in zijn eigen tijd.

De Oertijd: Bijzondere fossielen en mineralen zijn voorwerpen die als gids dienen bij een miljoenen jaren durende reis die Twente maakte van een gebied aan de Tropen tot bij de Noordzee.

Twente bij Nacht is de zaal waar nachtuilen de weg wijzen door het duister: een spannend verblijf met dieren van Twente in het donker.

Een dag met Bernink in 3D: op zoek naar een vlinder ontmoeten we samen met Bernink een steenarend die een slang probeert te vangen die net een kikker te pakken had waar de vlinder overheen vloog.

De Wonderkamers: deze geweldige zalen vol dieren tonen de fascinatie van Bernink voor alle mogelijke diversiteit die de natuur maar bieden kan. Van ijsvogel tot paradijsvogel, van vogelbekdier tot zeekrokodil.

Wonderryck Twente

Funky Forest

Een van de interactieve presentaties is Funky Forest (zie hierboven): een spannend fantasiebos met kleurrijke bomen, een spetterende waterval en allerlei dieren. In Funky Forest worden kinderen deel van een digitale wereld die ze zelf maken. Een geweldige belevenis! Kijk hier voor de openingstijden en meer informatie.

 

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑