Yes we gaan naar de monsterjam!

1 november 2022

Yes we gaan naar de MONSTERJAM! Over ongeveer 4 weken is het zo ver. Eindelijk gaan we de giga grote en vooral stoere trucks bekijken bij de Monsterjam. Ondanks dat wij meiden hebben, hebben ze enorm veel zin om het harde gebrul van de motoren te gaan horen. Ik ben zelf ook wel heel erg benieuwd hoe dit evenement gaat zijn.

monsterjam, monster jam, monster jam 2022 nederland

De vriendjes zijn onder de indruk van de grote trucks

Normaal met een meidengezin zijn we meer van een middagje bioscoop of gezellig naar een (binnen)speeltuin of pretpark maar dat we hier heen gaan is toch wel echt heel erg tof! De vriendjes op school zijn dan ook erg onder de indruk wanneer mijn meiden vertellen dat ze naar de Monsterjam gaan.

Lees ook; MONSTER JAM ook in 2022 in Nederland! | BOYSLABEL

We tellen de weken af!

Regelmatig komen ze weer vragen of ze de trailers mogen zien van al die toffe trucks en de stunts die ze uitvoeren. Het is natuurlijk ook wel heel indrukwekkend als je dat allemaal ziet gebeuren in die filmpjes. Er komt toch wel een soort van adrenaline kick naar boven bij het horen ronken van de motors, laat staan wanneer je er echt bij zit.

Voor nu tellen we de weken af en kijken uit naar de dag dat we bij dit toffe evenement aanwezig kunnen zijn. Wie gaat er nog meer naar deze ‘grote monsters’ kijken?

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-3

Welke reisverzekering past het beste bij jou?

Er zijn maar weinig mensen die niet warmlopen voor een leuk uitje. Voor de een is een uitje in eigen...
Ontwerp zonder titel

Monster Jam komt terug!! 50% korting op Black Friday

Ben jij nog opzoek naar een super vet Sinterklaascadeau voor je (tiener)zoon?? Zoek niet verder maar koop kaartjes voor dit...
1-1

Uit tip! – Dit weekend Heroes Dutch Comic Con

Het is bijna zover! Aankomend weekend barst de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con los in de Jaarbeurs. Er zijn...