boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Uittips zeemonsters

Published on april 28th, 2019 | by de redactie

0

Zeemonsters in de meivakantie

Op zondag 31 maart viert het Maritiem Museum Rotterdam de opening van de familietentoonstelling Zeemonsters (4+). Dit is een dag vol zeemonster-activiteiten voor het hele gezin. Het museum is extra feestelijk aangekleed én er is een optreden van de winnares van The Voice Kids. 

Meer leuke kinder uitjes >>

Zeemonsters familietentoonstelling

In de familietentoonstelling Zeemonsters gaan bezoekers op onderzoek uit. Ze nemen het monster van Loch Ness onder de loep, ontmoeten een mega-octopus, reuzenkrab en zeemeerminnen. Maar er is ook een grote schildpad die doet alsof hij een eiland is en zelfs de walvis die Jonas opat. Allemaal fantasie? Of zouden ze echt kunnen bestaan? In deze spannende familietentoonstelling is niets wat het lijkt!

Zeemonsters, Maritiem museum tentoonstelling, familietentoonstellingOptreden The Voice Kids-winnares
Speciaal voor de opening van Zeemonsters treedt de 12-jarige Yosina Roemajauw op. Zij won het populaire tv-programma The Voice Kids, in het team van Marco Borsato. Inmiddels is ook haar eerste single verschenen. Yosina is groot fan van de animatiefilm ‘Vaiana’, waarin veel zee monsters opduiken. Wie weet, zingt ze daar wel een nummer uit! Yosina treedt om 11.30 uur op in het Maritiem Museum.

Spannende activiteiten
Wie zich niet laat afschrikken door de ‘live’ monsters, die als hologram in het museum te zien zijn, kan meedoen aan allerlei spannende activiteiten. Zo maken kinderen bij de knutselworkshop van ScrapXL monsters van hergebruikte materialen. Bezoekers kunnen zich ook laten voorlezen of zich aanmelden voor de rondleiding van de conservator, die heeft meegewerkt aan deze tentoonstelling. Gezinnen die liever de expo op eigen houtje ontdekken, pakken in de tentoonstelling één van de schriften, waarmee ze zelf op onderzoek uitgaan.

Meer zeemonsters in de meivakantie
Ook de meivakantie staat in het teken van zeemonsters. Zij nemen van 28 april t/m 5 mei opnieuw het Maritiem Museum over. Verder zijn bonusmonsters te ontdekken in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam, waarmee voor deze tentoonstelling is samengewerkt.

De opening van ‘Zeemonsters’ (4+) is op zondag 31 maart van 11.00 tot 17.00 uur in het Maritiem Museum Rotterdam. Entreetickets via www.maritiemmuseum.nl/tickets. Gratis toegang met Museumkaart, Rotterdampas, ICOM, BankGiro Loterij VIP-KAART en leden vereniging Rembrandt.

Bekijk het leukste buitenspeelgoed voor kinderen >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑