boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review speelgoed zwembad speelgoed, groot zwembadspeelgoed, opblaasbare stier, inflatabull

Published on juni 23rd, 2020 | by Danielle

0

Uitdagend zwembad speelgoed

Eindelijk!! Zomerse temperaturen! Tijd om het zwembad op te zetten! De hele middag zijn we bezig geweest om hem op te zetten. Nathan hielp goed mee, want hij kon ook niet wachten. Dus toen we begonnen met vullen hebben de kids de hele middag in het kleine laagje water gespeeld. Hiermee hebben ze ook al veel plezier gehad en met wat zwembad speelgoed erbij is het net een groot waterparadijs. 

Check deze coole zwemshorts >>

Rodeo water fun

De temperatuur na 1,5 dag vullen gaf 16 graden aan. Maar dat maakt voor de kids niks uit. Het enigste wat zij graag willen was de opblaasbare stier Inflatabull in het water. Hoe koud het dan ook is. En ik snap ze, want de kids waren al dolenthousiast na hem te hebben getest op het gras. En jongens wat is hij tof!

zwembad speelgoed, waterspeelgoed

Op het gras was hij al tof, maar op het water nog toffer. Erop klimmen is al een en al spanning, want alles is onstabiel. En dan erop zitten. Zolang je niet beweegt is het goed. Maar de kleinste beweging zet de stier in werking.

inflatabull, origineel waterspeelgoed, zwembadspeelgoed

Door de grote opblaasbare ring eromheen zijn de kinderen veilig als ze vallen, en zullen ze niet met hun hoofd tegen de rand van het zwembad aanvallen. Zelfs de buurman kwam nog even over de schutting kijken naar het bakbeest op ons zwembad. We hebben hem uitgedaagd voor een rodeo, maar dat durfde hij toch niet aan ;).

Wij zijn dolenthousiast en zullen er ontzettend veel plezier mee gaan hebben deze zomer tijdens onze vakantie in de achtertuin!

staycation, waterpret in de achtertuin, groot zwembad, zwembad speelgoed, rodeo water stier

Mega groot zwembad

Wij hebben overigens een groot zwembad van 457×122 cm waarbij al dat leuke zwembad speelgoed goed van pas komt. Op de webshop van Toppy.nl hebben ze deze ook, maar dan een andere kleuren combinatie van intex. We hebben een grote tuin waar hij goed in past, dus dat is wel een geluk natuurlijk. Het opzetten is meestal in een half uur gebeurd. Het vullen duurt uiteraard wel wat langer. We hebben overigens wel een ander filter erbij gekocht. Dus niet het filter wat er standaard bijgeleverd wordt. Wij zijn zelf gegaan voor een zandfilter. Door het chloor en de ph waardes dagelijks te controleren hebben we de hele zomer ontzettend veel plezier van ons zwembad en houden we het water op peil.

opblaasbaar speelgoed, zwembad speelgoed

Meer leuk zwembad speelgoed

zwembad speelgoed

Floating ping pong table

Opblaasbare stier

Swimfin

Opblaasbare motor

Super soaker

Voetbal / waterpolo doel

Opblaasbaar zwembad speelgoed: ruimteschepen met waterpistool

Waterscooter

Dino & kameel

Waterbasket & volleybal net

 

Meer leuk waterspeelgoed >>

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑