4x inspiratie voor stijlvolle school outfits om zich in uit te leven op de speelplaats 

21 oktober 2023

Door achter de schoolbanken te zitten, zal de outfit van je zoon niet al te snel vuil worden. Maar denk eraan dat jonge kinderen tijdens de pauzes maar al te graag hun hoofd leegmaken door te ravotten op de speelplaats. Van zandkastelen bouwen in de zandbak tot voetballen op het grasveld…deze activiteiten gaan niet zonder kledij die hier ruimte voor geeft, al moet deze ook gepast zijn om te dragen in de klas. Inspiratie nodig? Volgende ideeën helpen je alvast op weg. 

1.  Stretch jeansbroeken 

Ook al zou je zoon er wellicht enorm enthousiast over zijn, je kan hem onmogelijk naar de schoolbanken sturen in een joggingbroek. Een jeansbroek lijkt een betere optie, maar dat doet niemand echt graag aan. Je benen spreid je hierin best niet te ver, want voor je het weet, spendeer je de rest van de schooldag met een scheur in je broek. Maar wist je dat er ook jeansbroeken bestaan die wél comfortabel zitten? Dit zijn varianten met stretch. Wanneer je in de kledingwinkel merkt dat je de stof makkelijk kan uitrekken, zullen ze voor je zoon een stuk aangenamer zijn om te dragen. 

2.            Laagjes 

Ten tweede zijn laagjes altijd een goed idee als het gaat over de keuze van school outfits. Te warm in de klas? Dan kan je zoon zijn trui makkelijk uit doen en weer in zijn boekentas stoppen. Te koud op de speelplaats? Gelukkig heeft hij de mogelijkheid om zijn vest weer aan te trekken. Daarnaast kunnen deze stukken zijn outfit extra leuk maken. Denk bijvoorbeeld aan een hemd met print, gecombineerd op een kleurrijke t-shirt. 

3.            Basics zijn key 

Investeer in voldoende basisstukken zoals een t-shirt of een trui in één kleur. Hierdoor stel je in de ochtend een comfortabele outfit samen in no-time. Je combineert de stukken namelijk zeer eenvoudig en bovendien tik je ze vaak voor een kleine prijs op de kop. Scheurt de vest van je zoon per ongeluk tijdens het wedstrijdje handbal? Dan is dit gelukkig niet zo’n grote ramp. 

4.            Sportieve sneakers 

Iets meer geklede laarzen zijn een goede optie voor de klasfoto aan het begin van het schooljaar, maar ze zijn allesbehalve comfortabel tijdens de andere dagen. Schaf daarom een paar sportieve sneakers aan waarmee hij zonder problemen kan ravotten. Houd er bovendien rekening mee dat deze wellicht vuil zullen worden. Geef daarom de voorkeur aan een donkere kleur. 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Pre-spring

Pre spring boys 2024 – Let’s go!

Poh de winterjas is pas net een paar keer goed gedragen maar de eerste pre spring boys 2024 collecties liggen...
jongens-truien-hoodies-sweaters

Winter sale shoppen voor de boys!

Brr wat is het koud, stiekem kijken we alweer uit naar de lente. Maar helaas door de temperaturen lopen we...
resize-2

Wintersport? Check hier toffe skikleding voor boys.

Het is winter en dan verlangen veel mensen stiekem toch wel naar een mooie witte laag sneeuw over ons koude...