5x leuke cadeaus voor jouw tienerzoon

22 april 2021

Is jouw tienerzoon binnenkort jarig of heeft hij iets anders te vieren? Dan is het hoog tijd om een cadeau voor hem te gaan scoren. Echter kan het nog best lastig zijn om een geschikt cadeau te bedenken voor jouw zoon. Want wat geef je als cadeau aan jouw tienerzoon? Om jou wat meer inspiratie te geven, zetten wij een aantal leuke cadeau ideeën voor je op een rij.

Kleding

Iets dat altijd leuk is om te geven en te krijgen is kleding. Misschien heeft jouw tienerzoon wel een favoriet merk of weet je toevallig al wat je zoon qua kleding graag zou willen hebben. Dan is dit natuurlijk het ideale moment om hem dit te geven. Kleding is een zeer geschikt cadeau. Er is ontzettend veel keuze en het is vaak ook makkelijk om het weer terug te sturen of te ruilen indien het niet helemaal naar wens is.

Sneakers

Een altijd-goed cadeau voor jouw tienerzoon zijn daarnaast ook sneakers. Er zijn tegenwoordig talloze sneakers te koop, waardoor er hoe dan ook leuke bij zitten voor jouw zoon. Wellicht weet je toevallig al welke sneakers hij leuk vindt. Anders kun je het altijd zelf uitkiezen op basis van bijvoorbeeld zijn favoriete merk.

Chocolade

Tja, wie houdt er nu eigenlijk niet van chocolade? Chocolade cadeaus doen het bijna altijd goed. Chocolade is namelijk niet voor niets zo geliefd bij veel mensen, dus grote kans dat jouw zoon hier ook dol op is. Als dit het geval is, kun je hem hier dus zeker mee verrassen. Er zijn heel veel verschillende soorten chocolade cadeaus te koop, dus je hebt in ieder geval genoeg keuze. Van een chocoladereep, bonbons en luxe chocolade tot een thee en chocolade giftbox: je hebt keuze genoeg!

Gadgets

Wat jongens ook steeds leuker gaan vinden zijn gadgets. Ook hierbij geldt dat je heel veel keuze hebt. Wellicht heeft jouw tienerzoon wel eens iets genoemd dat je nu als cadeau zou kunnen geven. Bij leuke gadgets kun je aan verschillende dingen denken. Van een bluetoothspeaker tot een smartwatch en van mokken tot oordopjes: gadgets zijn er genoeg.

Dagje weg

Iets dat ook altijd leuk is om te geven, is een dagje weg. Dit kan van alles zijn: een dagje naar een pretpark, een uitje naar een voetbalwedstrijd of een avondje naar de bioscoop. Bedenk wat jouw zoon graag zou willen doen en maak op basis hiervan je keuze voor een geschikt cadeau. Een leuk uitje zal hij sowieso waarderen!

Uiteraard zijn er nog veel meer cadeaus die je jouw tienerzoon kunt geven. Bovenstaande ideeën zijn slechts wat suggesties. Hoe dan ook is het leuk om jouw tienerzoon te verrassen met een leuk cadeau. Of dit nu voor zijn verjaardag is of voor iets anders dat hij te vieren heeft, een cadeau om hem te verrassen is altijd leuk. Hij zal dit dan ook zeker waarderen. Je kunt bovenstaande cadeau ideeën zeker ter inspiratie gebruiken, maar jij kent je zoon tenslotte het beste. Jij weet vast als geen ander wat hij leuk zou vinden om te krijgen!

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

Tuinonderhoud makkelijk maken: zo doe je het!

Elke tuin heeft onderhoud nodig. De ene tuin wat minder dan de andere, want het is natuurlijk logisch dat wanneer...
blauw2-1-1536x1024-1

Geef je huis een mini make-over met een vloerkleed

Je huis inrichten, beetje schuiven met de meubels. Dan eens een nieuwe kussen kopen, een nieuw vaasje en toch je...
DSC07649

Kapitein Onderbroek in zijn 11e boekavontuur

Welk kind kent hem niet? Kapitein Onderbroek! Zo ook Damon natuurlijk want de serie kijkt hij graag op netflix. En...