Stoere peuter kleding voor kleine peuter jongens

27 juni 2022

Je kind is een peuter wanneer hij tussen de 2 en 4 jaar is (van vier tot zes jaar worden ze kleuters genoemd). Je zult merken dat jouw kleintje in deze leeftijdsfase zijn eigen ik begint te vormen, zelf dingen gaat ondernemen en klaar is om op ontdekking te gaan. En misschien zelfs al in de bekende peuterpuberteit fase zit. Neem je kind mee op onderzoek binnen en buitenshuis. Bekijk de wereld eens door de ogen van jouw kind! peuter kleding jongens

Bekijk hier peuterkleding voor meisjes >>

Peuter kleding voor kleine avonturiers

koko noko zomer kleding peuters

Leuke peuterkleding collecties

Op zoek naar toffe kleding voor jouw zoontje? Dit seizoen zijn de peuter kleding jongens collecties toffer dan ooit. Je kunt kiezen uit stoere peuterkleding voor jouw stoere mannetje, of ben je meer een casual type met niet te veel poespas aan de kleding. De peuterkleding moet er natuurlijk leuk uitzien (het oog wil ook wat) maar moet zeker ook een goede uitstraling en van goede kwaliteit zijn.

Peuter kleding jongens

Peuterkleding merken

De peuterkledingmerken houden bij het ontwerpen van peuterkleding gelukkig altijd het comfort in gedachten. Het is belangrijk dat deze kleding lekker zit en dat jouw kleintje zich hierin goed kan bewegen, dus dat de kleding is gemaakt van comfortabele en zachte materialen. De collecties zijn uitgebreid en kun je goed online kopen.

Prénatal

YES! We hebben leuk nieuws: bij Prénatal shop je nu kinderkleding tot en met maat 116. Dat betekent dat je nu ook voor kinderen tot 6 jaar de leukste outfits kan shoppen, volledig in jouw stijl. 

SHOP HIER

Beebielove

De naam lijkt te zeggen dat de collectie alleen bedoeld is voor baby’s maar niets is minder waar. Beebielove heeft een verrassend stoere kleding collectie voor stoere peuter jongens. Altijd lekker zacht en heerlijk draagbaar voor jouw peuter jongen. We love it!

SHOP HIER

B.NOSY

B.NOSY is al jaren een populair kinderkleding merk en dat is te begrijpen! De collecties zijn compleet, je kunt ze onderling mixen en matchen en ze zijn altijd on trend. Je kunt veel kanten op met de onderling te combineren kleren, het aanbod bestaat uit broekjes in verschillende kleuren en tops zoals polo’s, overhemdjes, shirts, vesten en jasjes voor de jongens.

SHOP HIER

KoKo NoKo

KoKo NoKo is een heel tof kinderkleding merk voor peuters. Stoer, betaalbaar en zeer comfortabel. Precies zoals jouw stoere kleuter wilt kleden.

SHOP HIER

TUMBLE ‘N DRY

Tumble ‘N Dry kleding is favoriet bij de mama’s van ondernemende peutertjes. Deze peuter kleding is gemaakt om lekker in te spelen en te ravotten en kan tegen een stootje. Hippe peuterkleding voor ondernemende peuters. 

SHOP HIER

Like FLO

Like FLO is ook een echt leuk peuterkleding merk voor jongens. De collecties van Like FLO zijn gemaakt om mee te combineren. Samengesteld rond thema’s en seizoenen. Zelf je kleding uitkiezen en outfits maken.

SHOP HIER

NOPPIES

Noppies kinderkleding bestaat uit trendy items gemaakt van zachte materialen, extra gemakken en handige details. Kinderen moeten namelijk onbezorgd kunnen (buiten-)spelen. Zo zijn onze kinderbroeken voorzien van handige schuifknopen en verstelbare taillebanden. En ondanks de zachte comfortabele materialen die in deze designs worden gebruikt zijn de items sterk genoeg om lekker in te spelen.

SHOP HIER

Peuter kleding kledingmaten

Gemiddeld genomen zijn de kledingmaten voor peuters:

Kinderkleding maatLeeftijd (jaren)Borst (cm)Taille (cm)Heup (cm)
921,5 – 251 – 5247 – 4849 – 51
982 – 352 – 5448 – 4951 – 54
1043 – 454 – 5550 – 5154 – 56
1104 – 555 – 5751 – 5356 – 58
1165 – 657 – 5953 – 5458 – 60

Check de coole collectie van KokoNoko

LEES OOK:

Kleurrijke peuterkleding # peuter kleding jongens

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Pre-spring

Pre spring boys 2024 – Let’s go!

Poh de winterjas is pas net een paar keer goed gedragen maar de eerste pre spring boys 2024 collecties liggen...
jongens-truien-hoodies-sweaters

Winter sale shoppen voor de boys!

Brr wat is het koud, stiekem kijken we alweer uit naar de lente. Maar helaas door de temperaturen lopen we...
resize-2

Wintersport? Check hier toffe skikleding voor boys.

Het is winter en dan verlangen veel mensen stiekem toch wel naar een mooie witte laag sneeuw over ons koude...