boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongens papa accessoires voor man, mannen accessoires

Published on augustus 27th, 2021 | by de redactie

0

4 accessoires die een man anno 2021 moet hebben

Als man moet je voorbereid zijn op zowat alles. Mannen zijn probleemoplossers. Mannen zijn veelzijdig. Als man wil je praktisch zijn, er goed uitzien en ook verzorgd voor de dag komen. Wij selecteerden 4 dingen die in dit opzicht pure en verfijnde mannelijkheid schreeuwen anno 2021.

Zwitserse kwaliteit boven alles

Een zakmes is echt super handig. Net zoals voor de meeste horloges voor heren, geldt hetzelfde bij een zakmes: er gaat niets boven Zwitserse kwaliteit. Even dat touw doorknippen? Een flesje bier openmaken? Een bout losvijzen? You got this! Je hebt Zwitserse zakmessen in verschillende soorten. Van professionele allround uitvoeringen, tot de meer simpele huis-tuin-en-keukenversies. Take your pick!

Zeg het met een geur

Niets zo aantrekkelijk als een man die lekker ruikt, but don’t overdo it. Trop is trop. Nog al te veel mannen maken zich hier schuldig aan. Het is een klassieke beginnersfout. Als je je van mijlenver ruikt en omringenden bijna stikken in de beklijvende lucht van je cologne, dan ben je aan het overdrijven. 1 à 2 keer sprayen met dat flesje is voldoende. Met parfum kan je werkelijk alle kanten uit. Er zijn heerlijke houtige en aantrekkelijke zoetere geuren die jou in no timeonweerstaanbaar maken.

Leren riem

Afgezien van klassieke beginnersfouten, houden wij wel van klassiek, the good kind dan. Een degelijke leren riem is een absolute must have in de basic kleerkast van de man. Het is een onmisbaar accessoire om je broek op de juiste plaats te houden en gênante ‘buttcrack taferelen’ te vermijden, maar ook als je je outfit een stijlvolle look wil geven kan een klassieke leren riem een blikvanger van formaat zijn. Een leren riem kan zowat bij elke broek, joggingbroeken terzijde, obviously. Jeans, maatpak of short? Een mooie, leren riem zorgt voor de finishing touch die jou het nodige vertrouwen geeft.

Go for classic, baby

Zoals we al zeiden: wij houden wel van degelijke en klassieke basics. Naast een leren riem is een klassiek horloge een item dat elke man met een beetje stijl heeft liggen. Sommige heren kiezen ervoor om elke dag een klassiek horloge te dragen, andere mannen wisselen graag eens af met een smartwatch. Tot welke categorie je ook behoort, je weet altijd hoe laat het is. Een klassiek analoog horloge straalt een bepaalde allure uit. Je hebt ze in verschillende prijsklassen. Is een gouden Cartier of Rolex momenteel nog iets te duur voor jou? Er zijn prachtige andere horloges zoals die van Armani of Diesel die ook perfect bij jou passen.

LEES OOK:...

Comments are closed.

Back to Top ↑