boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Lifestyle alpina kinderfiets, transport kinderfiets, stoere jongensfiets, jongenscadeau, boyslabel

Published on september 5th, 2017 | by Birgit

0

Getest: Alpina kinderfiets

De verjaardag van je kind is opnieuw een bijzondere mijlpaal. In ons geval werd onze kleine man alweer 3 jaar. En ja, het klopt wat ze zeggen: wat gaat de tijd snel. Twee jaar geleden begon je met je eerste woordjes en nu kunnen we samen al hele gezellige gesprekken voeren. En liggen we elke dag in een deuk om jouw grapjes. Alpina kinderfiets

 Lees ook: bijzonder leuk jongensspeelgoed >>

Ook leuk als jongens cadeau: buitenspeelgoed >>

Cadeau jongen 3 jaar

Het perfecte verjaardagscadeau zoeken kan een moeilijke zoektocht zijn voor elk ouder. Want wat ga je hem nou geven? Een kind van 3 jaar heeft nog geen besef van waarde. De mooie verpakking en het uitpakken zelf geeft minstens zoveel pret op deze leeftijd. Maar toch wil je als vaak ouder iets bijzonders geven. Tot nu toe heeft hij de loopfiets hier intensief en met veel plezier gebruikt. Maar het word nu echt tijd om te leren fietsen. Spannend! De allereerste fiets. Lekker buiten fietsen met papa en mama.

Alpina kinderfiets

alpina kinderfiets, transport kinderfiets, stoere jongensfiets, jongenscadeau

Ons oog was gevallen op deze stoere Cargo kinderfiets van het merk Alpina. De 16 inch is een prima maat voor hem, zo kan hij net met de voeten bij de grond. Koop de fiets niet ‘op de groei’. Het is frustrerend én gevaarlijk als je kind niet met zijn voeten bij de grond kan, wanneer hij op het zadel zit. Omgekeerd moet de fiets ook niet te klein zijn. De knieën moeten bijvoorbeeld niet tegen het stuur komen bij het rijden. Nét ietsje te groot is geen probleem. Zijn aller eerste fiets! Wow, hij is nu echt een grote jongen en helemaal blij met deze stoere fiets. En wij trotse ouders!

Transport kinderfiets

De Alpina Cargo fiets is een mini-uitvoering van de bekende volwassen transportfietsen. Op het voorrekje kun je een mand of krat plaatsen (persoonlijk vind ik dit handig voor de wat oudere kindjes) Voor Silas is dat nu nog te zwaar en niet van toepassing dus mag zijn lievelingknuffel voorrop! Gezellig samen op de fiets!

Wat ik erg fijn vind is dat deze Alpina kinderfiets wel tegen een stootje kan omdat hij zo stevig is. En hij zal wel tegen een paar stootjes moeten. Want zijn allereerste fiets zal wel wat te verduren krijgen. Hij fietst tot nu toe elke dag met veel plezier op zijn Alpina fietsje.

Hippe kinderfietsen

Ik weet niet of jullie al bekend zijn met het merk, maar Alpina biedt een groot assortiment aan hippe kinderfietsen. Zowel voor jongens als voor meisjes hebben zij een grote keuze kinderfietsen in de maten 12 t/m 26 inch. Alpina is het grootste kinderfietsmerk van Nederland (GFK marktcijfers).

Wij hebben de fiets gespot op de website van Alpina. Zij hebben een heel uitgebreid assortiment aan super leuke kinderfietsen. Je kan je favoriete Alpina fiets en collectie op de website bekijken en bij je dichtbijzijnde fietsenwinkel laten bestellen en bezorgen.

alpina kinderfiets, transport kinderfiets, stoere jongensfiets, jongenscadeau, boyslabel

transport fiets, jongenscadeau, boyslabel

alpina kinderfiets, transport kinderfiets, stoere jongensfiets, jongenscadeau, boyslabel

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑