boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Feestkleding TYGO vito SS 2019, american sports fashion looks

Published on januari 7th, 2019 | by Colinda

0

American sports fashion looks by TYGO & vito SS 2019

De eerste voorjaarscollectie voor SPRING 2019 is gespot by TYGO & vito. Waarschijnlijk moet je er nog niet aan denken want de winter is nog niet eens officieel begonnen (21 december). Wij vinden het eerlijk gezegd ook veel te vroeg, maar stiekem zijn we wel benieuwd wat het nieuwe seizoen ons gaat brengen. Jij ook? Kijk dan mee met ons naar de sportieve Early Spring Collectie TYGO & vito.

Bekijk hier de feestcollectie van TYGO&vito >>

TYGO vito SS 2019

Deze zomer wordt een sportieve zomer met TYGO & vito! Looks die geïnspireerd zijn op American sports en surfen, knallende kleuren en coole prints! Op naar een heerlijke zomer..

TYGO vito SS 2019, american sports fashion looksVoor de eerste keer levert TYGO en vito een compacte collectie in december. Een collectie met een sportief American Sports gevoel. Denk hierbij aan stars & stripes, sporty hoodies en stoere jogpants. De kleuren donker blauw, rood, fel blauw, grijs melé en neon groen spelen in deze collectie de hoofdrol! 

American sports fashion looks

Boris is gek op de sportieve fashion look en draagt het liefst comfortabele kleding. Deze nieuwe collectie van TYGO & vito past ook perfect bij hem. Bij het zien van deze American sports fashion looks by Tygo & vito was zijn eerste reactie: ‘Cool’ 🙂

Het setje bestaat uit een sweatvest met een combinatie van joggingstof en een trainer look and feel. Echt een heel gaaf exemplaar, al zeg ik hetzelf, maar dat vond ook Boris. De donkerblauwe trainingsbroek is mooi smal en valt aansluitend. Door de witte bies over de zijkant geeft het een extra sportieve en direct ook fashionable look. Het mooi vallende shirt is neon groen en heeft een american vintage sports letterprint. Heel tof. En de neon kleur vind ik Boris (en vele jongens) altijd goed staan. Helemaal in de zomer wanneer ze een beetje zonnegloed bruin zijn komt deze neon kleur altijd mooi uit. Een super toffe jongensoutfit om iedere dag te dragen. En dat gaat Boris ook zeker doen.

SOS Kinderdorpen

Sinds augustus 2017 steunt TYGO & vito met een aantal styles de internationale kinderontwikkelingsorganisatie SOS Kinderdorpen. SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie. Voor meer informatie: www.soskinderdorpen.nl

Shop nu nog de super leuke feestcollectie en  wintercollectie nu met korting en bekijk later deze week de nieuwe collectie in de winkels!

TYGO vito SS 2019, american sports fashion looks, kinderkleding voorjaar 2019

TYGO vito SS 2019, american sports fashion looks, kinderkleding voorjaar 2019

trainingspak jongen

It’s all in the details

sportieve jongenskleding, zomer 2019

Gek op leuke sokken van Bonnie Doon >>

Bekijk ook: meisjeskleding op  Girlslabel >>

Meer jongenskleding blogs >>

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑