hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Lifestyle apple tv, nieuws van apple, nieuwste apple iphone

Published on oktober 3rd, 2019 | by de redactie

0

Het nieuws van Apple: de nieuwste iPhones, Apple TV+ én de Apple Arcade!

Apple bracht op 10 september verbluffend nieuws naar buiten. Het was niet alleen de onthulling van weer een nieuwe reeks iPhones: ook op het gebied van diensten is er veel aangepast. Zo zijn er nu Apple TV+ voor filmliefhebbers en de Apple Arcade voor gamers.

De nieuwste iPhones onthuld

De nieuwste iPhones zijn weer onthuld. Deze keer gaat het om de nieuwe iPhone 11 en twee luxere uitgaven ervan: de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Het is de eerste keer dat nu ook een smartphone de titel ‘pro’ heeft gekregen van Apple. Als je een van de nieuwe iPhones wilt kopen, heb je vaak te maken met een lange wachttijd. Maar je kunt de iPhone 11 bij KPN pre-orderen waardoor je niet zo lang hoeft te wachten. Wat kan de nieuwe iPhone wat eerdere iPhones nog niet konden?
– De iPhone 11 heeft een batterij die minimaal 1 uur langer meegaat dan de vorige versie. De Pro en de Pro Max gaan nog veel langer mee (resp. 4 en 5 uur langer).
– De camera’s zijn flink verbeterd. Er worden meerdere foto’s achter elkaar gemaakt, die automatisch worden samengevoegd tot een perfect scherp plaatje.
– De nieuwe iPhone is voorzien van de snelste chip ooit: de A13 Bionic chip. Deze zorgt voor optimale prestaties en is uitstekend geschikt voor zware videogames.

Apple TV+

Apple TV was al een bekend concept. Maar nu is er iets nieuws: Apple TV+. Deze service is vergelijkbaar met Netflix. Je kunt er onbeperkt series en films mee kijken en deze delen met het hele gezin. Je kunt Apple TV+ gebruiken op een Apple TV, maar ook op je iPhone, iPad of Macbook. Hoewel er nu nog niet zo heel veel series en films op Apple TV+ te vinden zijn, is de verwachting dat dit snel zal veranderen. Bovendien is een abonnement heel goedkoop: het kost maar 5 euro per maand. En koop je een nieuwe iPhone? Dan krijg je het abonnement het eerste jaar gratis.

Apple Arcade

Apple is een van de eerste die een soort ‘Netflix-voor-spellen’ uitbrengt. Hier kun je onbeperkt spellen spelen zonder advertenties en zonder in-app aankopen. Je betaalt hiervoor 5 euro per maand, waarna je de spellen onbeperkt kunt spelen. Je bent dus voor een prikje voorzien van een enorm aantal spellen die je kunt spelen zonder storende advertenties tussendoor. Er zijn al meer dan 50 spellen uitgebracht voor de Apple Arcade en de verwachting is dat er meer dan 100 spellen zijn als de Apple Arcade begin november voor iedereen toegankelijk wordt. De spellen zijn te spelen op de smartphone, tablet of laptop. Een voordeel is dat je ook je kinderen kunt laten gamen zonder risico op een verbijsterende rekening achteraf.

Apple heeft veel nieuwe en bijzondere zaken gepresenteerd. Met name de Apple Arcade wordt met open armen ontvangen. Het is echt iets nieuws en bovendien snakken mensen ernaar om eindelijk spellen te kunnen spelen zonder in-app aankopen en advertenties. Of de prijzen zo laag zullen blijven is nog onbekend, maar in elk geval zal de Apple Arcade een vliegende start maken. Net als de Apple TV+, wat toch ook een ideale dienst is en nog goedkoper dan een abonnement op een van de andere TV- en filmaanbieders.

Dit is een samenwerking
Comments are closed.

Back to Top ↑
  • jongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, get the look boys, boysfashion, korting jongenskleding, korting kinderkleding, online jongenskleding kopen, kindermode 2020, voorjaarskleding jongens, kindermodeblog

  • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2020-2021, hippe jongenskleding, voorjaarskleding jongens, lentekleding jongens, zomerkleding jongen, kinderkleding korting, boyslabel, kinderkleding herfst winter 2020-2021, back to school, back to school musthaves, back to school shopping, online jongenswinkel, jongens webshop, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

  • LEUKE SHOPS

    jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting, jongenskamers, jongenskamer styling

  • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

  • ballenbaden.nl, balkenbadjes, kinderballenbad, speelgoed, leuk speelgoed, origineel speelgoed, jongensspeelgoed

  • online kinderwinkel, webshop kinderaccessoires, kinderkameraccessoires, de kleine generatie, houten speelgoed, kinderkamers online

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!