boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers astronautenkamer, snurk+dekbedovertrek+astronaut, astronauten kamer, jongenskamer

Published on augustus 4th, 2017 | by Colinda

0

Vlieg je mee naar de Astronautenkamer?

Op deze astronautenkamer kan het aftellen beginnen, want onder dit astronautendekbed droom je tot ver voorbij de sterren. Het astronautenpak dat er op staat, is namelijk echt. Het komt niet van de verkleedwinkel op de hoek, maar van het Space Expo Museum in Noordwijk. Ga maar liggen, sluit je ogen en voel de zwaartekracht afnemen en start met je droom!

Bekijk meer thema kinderkamers tips >>

Astronautenkamer

Astronautenkamer, jongenskamers

Laat deze wereldbol lamp ‘s nachts aan en tuur naar de aarde vanaf je eigen ruimteschip. Veilig onder dit astronautendekbed droom je tot ver voorbij de sterren. Maak de kamer gezellig met deze blitse plafondlamp met zilveren sterren.

Slaapkamer voor kleine Ruimtevaarders

Kleine ruimtevaarders in spe vinden een raket kapstok vast het einde op hun astronautenkamer. Met twee grote pinnen om je badjas, je broek, je jas, enz… aan op te hangen. Leuk om er een paar naast elkaar te hangen. De prachtige glow-in-the-dark maanklok die perfect past in een astronautenkamer. Met deze grote telescoop kun je uren naar de sterren kijken.

Muurstickers

Heerlijk zacht is het sterren vloerkleed. Mooi houten bed met extra slaapplaats voor collega astronaut. Op de muur plakken we ruimte muurstickers met een te gek resultaat, hier kunnen kleine astronauten uren naar kijken. In de stoere lockerkast berg je alles netjes op.

ster

raketbehang, jongenskamer raketbehang, kinderkamer

Het Studio Ditte Raket behang is speciaal voor de liefhebber van ruimtevaart, astronauten en het heelal. Maak met het Studio Ditte Raket Behang een avontuurlijke reis naar het oneindige heelal.

atronauten kussen, colorique apollo

Vlieg je mee de ruimte in? Met deze gigantische raketpoef speel jij de spannendste kosmische avonturen na. Ga op verkenning door het heelal, doe experimenten in de ruimte en ontdek buitenaardse wezens tijdens je zoektocht in het verkennersschip.

lilipinso kinderbehang sterrenhemel, sterrenkamer, sterren behang

Reis mee naar de sterren. Als het donker is zie je de sterren. Er zijn zoveel sterren. Je kunt ze niet eens allemaal tellen. Dit originele kinderbehang met sterren op een donkerblauwe achtergrond neemt iedere kleine astronaut mee naar alle bijzondere plekken in het heelal. Droom lekker op je astronautenkamer!

Wie is er klaar voor een reis door de ruimte! Op dit prachtige kindervloerkleed zie je het heelal met vele planeten, sterren en sterrenbeelden. Het vloerkleed heeft een retro uitstraling door de stonewash behandeling. Dit prachtige kindervloerkleed van het Franse merk Nattiot is een echte eyecatcher in de kinderkamer. Echt een prachtig met de hand geweven kleed dat ook uitermate geschikt is om aan de muur te hangen.

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑