Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Jongenskamers astronautenkamer, snurk+dekbedovertrek+astronaut, astronauten kamer, jongenskamer

Published on augustus 4th, 2017 | by Colinda

0

Vlieg je mee naar de Astronautenkamer?

Op deze astronautenkamer kan het aftellen beginnen, want onder dit astronautendekbed droom je tot ver voorbij de sterren. Het astronautenpak dat er op staat, is namelijk echt. Het komt niet van de verkleedwinkel op de hoek, maar van het Space Expo Museum in Noordwijk. Ga maar liggen, sluit je ogen en voel de zwaartekracht afnemen en start met je droom!

Astronautenkamer, jongenskamers

Laat deze wereldbol lamp ’s nachts aan en tuur naar de aarde vanaf je eigen ruimteschip. Veilig onder dit astronautendekbed droom je tot ver voorbij de sterren. Maak de kamer gezellig met deze blitse plafondlamp met zilveren sterren.

Kleine Ruimtevaarders

Kleine ruimtevaarders in spe vinden een raket kapstok vast het einde. Met twee grote pinnen om je badjas, je broek, je jas, enz… aan op te hangen. Leuk om er een paar naast elkaar te hangen. De prachtige glow-in-the-dark Maanklok die perfect past in een astronautenkamer. Met deze grote telescoop kun je uren naar de sterren kijken.

Muurstickers ruimte

Heerlijk zacht is het sterren vloerkleed. Mooi houten bed met extra slaapplaats voor collega astronaut. Op de muur plakken we ruimte muurstickers met een te gek resultaat, hier kunnen kleine astronauten uren naar kijken. Ruimtekussens van Colorique  ster en wand opbergzak raket, In de stoere metalen lockerkast berg je alles netjes op.

ster

raketbehang, astronautenkamerraketbehang, astronautenkamer raketbehang, astronautenkamer

Het Studio Ditte Raket behang is speciaal voor de liefhebber van ruimtevaart, astronauten en het heelal. Maak met het Studio Ditte Raket Behang een avontuurlijke reis naar het oneindige heelal.

ster

Stoere ruimtereizigers maken hun kamer helemaal af met deze stijlvolle kinderkapstok in de vorm van een ster. Niet alleen heel functioneel maar ook een leuke decoratie voor op de kinderkamer maar natuurlijk ook voor in de hal.

ster

astronautenkamer, atronauten kussen, colorique apollo

Vlieg je mee de ruimte in? Met deze gigantische raketpoef speel jij de spannendste kosmische avonturen na. Ga op verkenning door het heelal, doe experimenten in de ruimte en ontdek buitenaardse wezens tijdens je zoektocht in het verkennersschip.

ster

astronautenkamer, raket behang

Wie reist er mee naar de ruimte? Dit originele kinderbehang met raketten op een donkerblauwe achtergrond neemt iedere ruimtereiziger mee naar alle bijzondere plekken in het heelal.

ster

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑