Ad SquareAd Square


Jongenskamers autokamer, jongenskamers

Published on juli 5th, 2017 | by de redactie

0

Autokamer voor jongens

Weet natuurlijk niet hoe het is bij jullie jongens, maar bij mijn twee boys draait alles om auto’s. Spelen we Duplo, dan bouwen we een garage, pakken we lego erbij dan moet er een vet coole race auto gemaakt worden. En van Playmobil hebben we een dierentuin maar die moet het steevast afleggen tegen de ambulance, brandweer auto’s en de politie wagens. Mijn jongens ademen auto’s.

Moodboard autokamer

Wat is dan ook leuker om een gezellige autokamer voor ze te maken. Voor dit moodboard ben ik een beetje uitgegaan van een stoere garage sfeer met een frisse kleur geel.

Opbergruimte is belangrijk en de vakkenkast van Riverdale is een investering maar daar haal je de meters wel uit. Een stoere uitstraling en je kunt er lekker veel in opbergen. Zoals bijvoorbeeld de geweldige speelgoedbaan van Siku. Dat is denk ik wel mijn top tip omdat het eindeloos met je kind gaat meegroeien. Je begint met een starters set en het is eenvoudig uit te bereiden. Het wandkastje in de vorm van een huisje is van H&M en daar zetten we de mooiste auto’s in. En in de hogere vakjes kan een stoplicht of een verkeersbord uit je Siku set. Dan nog zo’n stoere garage lamp erbij en je sfeer is compleet!

autokamer, jongenskamers

Behang ruit

Behang sierrand graaf machines

Wandkastje zwart

Design industrie lamp ‘geel’

Auto vloerkleed 

Riverdale vintage wandkast zwart

Hape houten dumper truck

XXL papieren opbergzak

Loopauto Range Rover Evoque

Wil je toch nog wat meer kleur toevoegen dan is het behang van Kwantum ideaal. Echt zo fijn dat er ook een aantal betaalbare auto behangetjes zijn. Wij zijn fan van deze fris groene en de Praxis variant in onze header. En ook het speelhuisje zo goed zijn voor uren plezier. Er zitten veel mooie details in en je kind waant zich in een heuse garage.

Speeltent auto garage 

Schoolplaat poster werktuigen

Behang met auto’s Riley groen (lekker betaalbaar!)

Opbergkrat met rode wielen

Telkiddo opbergzakje ‘cars’

Play and go speelmat roadmap

Auto speelkleed Village en Village blokken. Bouw je eigen stad!

Share Button

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑