Hippe baby jongenskleding merken

19 februari 2017

Leuke baby jongenskleding, we zijn er dagelijks naar op zoek en kunnen heel het internet afstruinen. Gelukkig is er vandaag de dag genoeg te vinden om jouw kleine jongen te kleden volgens de laatste mode. Wij mama’s vinden dat heerlijk om te doen (soms vindt je kleine spruit dit iets minder leuk, maar dat mag de pret niet drukken) en kunnen echt genieten om hem te zien liggen in de box met zijn nieuwe pakje aan. Of misschien kruipt of loopt jouw zoontje al en dan worden het van die eigenwijze mannetjes, heerlijk om te zien!

Hippe babyjongens kleding merken

Wanneer je in blijde verwachting bent van je eerste kindje, en in dit geval van een baby jongen, dan kun je niet wachten om een eerste kledingstuk te kopen. Misschien een rompertje, of leuk jasje, hippe babyslofjes of wellicht al een heel pakje, het is allemaal zo ontzettend leuk! En ben je al wat verder in je zwangerschap dan mag je echt los gaan, want je baby boy heeft straks natuurlijk hippe baby jongenskleding nodig.

Hippe babykleding merken op dit moment zijn Z8 newborn, CarlijnQ, Small Rags, Noppies babykleding, Moodstreet en Tumble ‘N Dry. Kies je voor rustige unisex kleding of ga je juist voor de vrolijke kleuren en uitbundige prints?

baby jongenskleding, hippe jongenskleding, hippe babykleding

Baby jongenskleding volgens Mini-me

Is je kleine jongen inmiddels al iets groter en zeker geen baby meer, dan mag het wel wat stoerder allemaal. Het baby-achtige is (helaas) verdwenen, maar daarvoor in de plaats breekt weer een nieuwe periode aan. Je zoon krijgt nu ook echt een eigen mening en wil sommige jongenskleding items misschien al niet meer aan.

Hoe leuk is het om je grote jongen volgens de laatste mode te kleden, net als jij of je man. Onder de jassen voor kids is dit seizoen een oversized parka de trend, net als het bomberjack. Deze hebben wij onder andere gespot in de nieuwe collecties van Tumble ‘N Dry, Z8 kids en Name it.

Kortom: er zijn genoeg fijne baby- en kinderkledingmerken vandaag de dag die zeker ook voor de kleine jongens toffe collecties maken en niet alleen voor meisjes. We love it!

baby jongenskleding, hippe jongenskleding, hippe babykleding

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Jongens kledij tweedehands

Hoe haal je alles uit de kledij van je jongens?

Wie kinderen heeft, weet dat ze in een hip en een knip uit hun spullen groeien. Heb je net schattige...
jongenskleding sets, zomerkleding jongens, jongenskleding inspiratie, sturdy jongenskleding, zomer 2022, jongenskleding sets voor de zomer, zomerlooks voor jongens, sturdy , zomerkleding sets voor jongens, jongenskleding sets voor de zomer, boys, zomerkleding, zomermode jongens 2022, boyslabel

Klaar voor de zomer boys? #Summervibes

We gaan op zoek naar leuke zomerkleding voor jongens, want het mooie weer komt eraan. En wanneer het zonnetje dan...
vader zoon twinning, twinning styles dad son, twinnen vader en zoon, twinning, twinnen met papa, twinning merken, twinning vader zoon kledingmerken, twinning fashion, twinnen met papa, twinning dad and son, twinning is winning, twinnen vader zoon

Twinnen met papa

Twinning is winning is inmiddels een bekende uitspraak geworden voor de meeste moeders of niet? Of weet jij nog niet...