Voor een babykamer jongen mag je best voor iets stoerdere kleuren gaan. Wat denk je van kleuren als Sapphire, taupe en dark-grey  voor een stoere babykamer look.

Mooi wanneer alle kleuren goed op elkaar afgestemd zijn, of in hetzelfde kleurenpalet zitten. Zo krijg je een mooie eenheid op de babykamer. De zachte babykamer accessoires van Koeka geven deze stoere kleuren een zachte look, perfect voor de babykamer. Schaf een paar eyecatchers aan als een opbergzak of opbergmand, handige hoes voor babydoekjes, kruikenzak of babywarmerhoes, en hiermee bepaal je de kleur voor de babykamer.

Hierbij passen meubels van natuurlijke materialen, zoals hout, rotan of beton erg goed. Zorg wel dat de materialen goed afgewerkt en helemaal splintervrij zijn. Verf een muur in een van deze kleuren of werk alleen met accessoires in deze kleuren en laat de rest mooi naturel.

Babykamer jongen

Een babykamer heeft eigenlijk maar een paar toffe items nodig voor een fijne sfeer. Wanneer straks jouw kleintje in zijn wiegje ligt, heb je alleen nog maar oog voor hem 😉

PS: heb je nog geen knuffeltje gekocht voor jouw kleintje op komst? Dan is de Tuttle Hug a Bou echt een aanrader! Deze is zo zacht en zo schattig, dat wordt vast de favoriete knuffel van jouw kleine jongen.

Shop deze fijne babyaccessoires by Koeka