boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Baby babykamer jongen

Published on oktober 25th, 2019 | by Birgit

0

Zachte kleuren in de babykamer

Hoe leuk is dat; je bent in verwachting van een zoon. Dan ben je vast op zoek naar inspiratie en tips om een super leuke babykamer te maken voor jouw kleintje. En natuurlijk het liefst geen standaard kamertje, maar een beetje uniek en origineel. Dat gaat met de onderstaande inspiratie en tips voor een jongensbabykamer helemaal goed komen. babykamer jongen

Kijk op Babylabel voor meer babykamers >>

Breng zachte kleuren aan in de babykamer

Hoe leuk is het wanneer je in verwachting bent om dan uren op zoek te gaan naar de leukste babykamer meubels en accessoires. Super leuk natuurlijk. Voor een babykamer voor een jongen mag je ook best voor kleur kiezen. Wat denk je van tinten als groen, taupe en grijs voor een echte babykamerlook? Deze kunnen heel stoer staan op zijn kamertje.

Mooi wanneer alle kleuren goed op elkaar afgestemd zijn, of in hetzelfde kleurenpalet zitten. Zo krijg je een mooie eenheid in de babykamer. De zachte babykamer accessoires en meubels van Done by Deer geven deze stoere kleuren een zachte look, perfect voor de babykamer. Schaf een paar eyecatchers aan als een opbergzak of opbergmand, een dekbedovertrek of speelkleed, en hiermee bepaal je de kleur voor de babykamer.

done by deer, babykamer jongen

Kies babykamer meubels die passen bij je smaak

Een babykamer heeft eigenlijk maar een paar toffe items nodig voor een fijne sfeer. Wanneer straks jouw kleintje in zijn wiegje of bedje ligt, heb je alleen nog maar oog voor hem 😉 Kies voor babykamer meubels in neutrale tinten of juist allemaal in één kleur, om eenheid te creëren. Zorg wel dat de materialen goed afgewerkt en helemaal splintervrij zijn. Kies dus voor meubelen van goede kwaliteit, want je wilt natuurlijk alleen het beste voor jouw kleintje.

Maak de inrichting van de babykamer compleet

Ben je lekker bezig met het inrichten van de babykamer, maar mis je iets? Nét dat beetje extra breng je aan door unieke en eigen spulletjes in het kamertje neer te zetten of op te hangen. Misschien heb je nog een oud schap wat vroeger bij jou op je kamer gehangen heeft? Verf deze in dezelfde kleur als de muur en zet hier dierbare spulletjes op, zoals de eerste schoentjes en leuke opbergmandjes met luiertjes en verzorgingsproducten. Ben je creatief? Dan kun je een mooi schilderij maken voor aan de muur. Zorg dat je ook hierbij weer dezelfde tinten gebruikt als op de muur.

Heb je nog geen knuffeltje gekocht voor jouw kleintje dat op komst is? Dan zijn de lieve knuffeltjes van Done by Deer echt een aanrader! Deze zijn zo zacht en zo schattig, en worden vast de favoriete knuffels van jouw kleine jongen. Leg deze alvast klaar op het bedje.

Wat zal jouw kleintje straks heerlijk slapen in zijn kamertje.

 

Liever een blauwe baby kamer >>

Bekijk meer jongens themakamers >>

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑