boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Baby babyzen, babyzen yoyo, kinderwagens, lichte kinderwagen, buggy, babyblog

Published on december 16th, 2020 | by de redactie

0

De stoere Babyzen YoYo

Je pasgeboren zoon de wereld laten ontdekken op een comfortabele manier is natuurlijk de wens van iedere ouder. Dat begint bij een comfortabele kinderwagen en buggy. De stoere Babyzen YoYo voldoet aan die wens. Deze kinderwagen is wendbaar, licht in gewicht en hartstikke zacht. Met de Babyzen YoYo kun je dan ook in alle gemak met je kindje op pad gaan. Je baby kan lekker om zich heen kijken en rustig in slaap dommelen op het matras. Het is zelfs mogelijk om de kinderwagen aan te passen naar een zittende positie wanneer je zoontje wat ouder wordt. Zo kun je nog lang plezier hebben van een Babyzen YoYo kinderwagen.

Op pad met de Babyzen YoYo

De Babyzen YoYo staat bekend om de wendbare en lichte eigenschappen. Het frame is versterkt en uitgerust met een goede vering zodat je kindje heerlijk kan liggen. Doordat de kinderwagen met één hand ingeklapt kan worden en licht in gewicht is, kun je deze overal mee naartoe nemen! Je kunt de kinderwagen namelijk prima mee over je schouder dragen. De Babyzen YoYo is dan ook een betrouwbare keuze wanneer je met de auto, trein of zelfs het vliegtuig op reis gaat.

De lichtgewicht reiswieg

Voor nog wat extra gemak kan de Babyzen YoYo uitgerust worden met een lichtgewicht reiswieg van maar 3 kilogram. Deze kun je in een handomdraai bevestigen, maar ook net zo makkelijk weer losmaken. Dit is een ideale oplossing voor de overgang van buiten naar binnen. Met behulp van de reiswieg kan je kindje namelijk gewoon lekker blijven liggen wanneer je de kinderwagen aan de kant zet om bij iemand binnen in huis op visite te gaan.

babyzen, babyzen yoyo, kinderwagens, lichte kinderwagen, buggy, babyblog

De Babyzen YoYo als buggy

Wanneer je kindje wat ouder wordt, kun je de kinderwagen omtoveren in een buggy. Vanaf de 6 maanden kan je kindje namelijk rechtop gaan zitten om de wereld nog beter te gaan ontdekken. Met het 6+ pakket verander je de Babyzen YoYo eenvoudig van een kinderwagen in een liggende positie naar een buggy met een zitje. In deze buggy kan je kindje om zich heen kijken op een comfortabele en veilige manier dankzij het zachte zitkussen met vijfpunts-veiligheidsgordels.

Babyzen YoYo accessoires

De Babyzen YoYo biedt heel veel mogelijkheden om de kinderwagen nog comfortabeler te maken voor je kindje. Zo kun je kiezen voor een heerlijk zachte voetenzak, een parasol tegen de zon en zelfs een beschermende regenhoes of muggennet. Ook vind je bekerhouders en reistassen om het jezelf nog wat makkelijker te maken. Je kunt zelfs een geschikt autostoeltje vinden die past bij de Babyzen YoYo. Zo kun je met veel gemak op pad gaan met de Babyzen YoYo.

Babyzen YoYo online bestellen

De Babyzen YoYo is dus een kinderwagen waar je lang plezier van kunt hebben en die ontzettend makkelijk meegenomen kan worden wanneer je op weg bent. Spreekt deze kinderwagen je aan? Dan kun je eens rondkijken naar de mogelijkheden. Babyveilig is officieel Babyzen dealer, waardoor je hier terecht kunt voor een uitgebreid aanbod. Je vindt complete basissets die geschikt zijn vanaf de geboorte, maar je vindt ook mogelijkheden voor extra uitbreiding voor nog meer comfort. Zo kun je helemaal zelf de ideale kinderwagen voor jouw kindje samenstellen.

LEES OOK:...

Comments are closed.

Back to Top ↑