boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Back to school back to school musthaves, rugtassen, drinkbekers, brooddozen

Published on augustus 13th, 2018 | by de redactie

0

Handige back to school musthaves

Met ons hoofd nog onder de parasol en onze tenen in het zandstrand mijmeren we over welke leuke spullen we kunnen verzamelen voor onze kids. Want of ze nou back to school gaan of voor het eerst naar school. Er gaat voor de mama’s een leuke voorbereiding aan vooraf en wij helpen je graag met een selectie van de leukste back to school musthaves.

Bekijk deze Jeune Premier kindertassen >>

Bekijk ook de leuke back to school musthaves voor meisjes >>

Back to school musthaves

Trendy monochroom en minimalistisch zwart wit of met vrolijke prints het is er allemaal. Bij de Gele Flamingo heb je een ruime keuze aan rugzakken in diverse maten en veel verschillende stijlen. Hoeveel moet erin, hoeveel vakjes zijn er, wat is het draag comfort. We houden bij het maken van onze keuze overal rekening mee.

Lunchbox en drinkbeker

En naast die leuke rugzak is er natuurlijk ook een frisse nieuwe lunchbox nodig. Vroeger kregen wij onze boterhammen nog mee in een boterhammen zakje. En als je geluk had mocht er een tupperware bakje mee. Maar tijden veranderen en zo ook het aanbod in lunchboxen. De haai gaat het waarschijnlijk niet worden maar Paw Patrol zijn we wel weer ontgroeid en zo’n leuke Blafre tractor lijkt me een hele mooie.

Snack time

En gelukkig is er ook steeds meer mogelijk om de lekkere tussendoortjes in te verpakken. Hoe handig zijn deze snack cups met flexibele opening zodat de snack er niet uitvalt als er eens iets omgestoten wordt. De vrolijke Skip Hop dieren snackdoosjes kunnen al vanaf 12 maanden gebruikt worden maar ook voor grotere jongens met lekkere trek zijn er meer naturel mogelijkheden. Moet natuurlijk wel een beetje stoer blijven dat snacken.

Dat gaat weer een tof schooljaar worden met al deze handige Back To School Musthaves!

 

back to school musthaves, rugtassen, drinkbekers, brooddozen, snack doosjes

Super gave en schattige rugtas van Trixie

back to school musthaves, stoere jongens boekentas, super Hero tas

Stoere boekentas Super Hero

jeune premier, boekentassen, back to school musthaves, schooltas

Check deze leuke meisjes schooltassen >> 

BewarenBewarenBewarenBewaren

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑