boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Lifestyle

Published on juli 9th, 2021 | by Mi-choe

0

Baby shark…doo doo doo (repeat)

Genieten jullie ook zo van het mooie weer? Ons hoor je niet klagen. Wij raken niet uitgekeken op het strand. Geef de kinderen een heleboel zand en water en ze vermaken zich uren. Sef nam de Zoocchini badcape voor jongens mee naar het strand en naast dat het een opvallende handdoek is, is ie ook nog eens heel leuk. Een echte kids vakantie must have wat ons betreft!

Doe ook mee met de Zoocchini winactie op Girlslabel >>

badcape voor jongens, zoocchini, badcape haaiStoere haaien badcape voor jongens

Terwijl ik het typ word ik al weer gek van het liedje Baby Shark. Het haaienthema is hier thuis erg populair. Speelgoedhaaien gaan mee in bad, Sef heeft een haaienpuzzel en nu ook een haaien badcape voor jongens. En deze badcape wordt niet alleen op het strand of voor bij zwemles gebruikt, nee hoor. Die hangt gewoon in de badkamer voor dagelijks gebruik. Zo heeft iedereen zijn/haar eigen handdoek.

Vooral de achterkant van deze badcape voor jongens is zoooo leuk.

badcape voor jongens, zoocchini, badcape haai, badponcho haai, zoocchini badcape, haaien handdoek, leuk voor jongens, boys musthave, zomer musthave, handig voor op het strand, kleine kinderen en strand

drinkfles pura, duurzame drinkfles, kleine giraf

Duurzame drinkfles van Pura

Hier thuis komen we om in de drinkflessen. Toch zijn er een paar favoriet, waaronder deze drinkfles van Pura. Deze fles is geheel plasticvrij; de drinktuit is van siliconenen en de fles is van RVS. De fles kan jaren meegaan. Je kunt met een speen beginnen, daarna een rietje en later zelfs een sportdop. Je drinken blijft lekker koel en je kunt de fles makkelijk schoonmaken. De siliconen onderdelen kun je steriliseren, zodat alles langer meegaat.

Sef neemt deze fles ook iedere dag mee naar school en aangezien de fles nog als nieuw oogt, is alles dus voor super materiaal. Geen kapotte tuut, geen beschadigingen aan de fles, maar het allerbelangrijkste; de fles lekt niet. Ook als je dus de dop er niet (goed) op doet, dan gebeurt er dus niks. Ideaal voor de gehaaste jongens.

drinkfles pura, duurzame drinkfles, kleine giraf

Bekijk ook deze leuke badponcho voor kinderen op Babylabel >> 

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑