boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Baby

Published on oktober 31st, 2014 | by de redactie

0

Klein draakje in badponcho

Wat waren we blij dat we deze vreselijk leuke badponcho model ‘Draak’ van Cuddledry en Smartmama mochten testen! “Die die!!” zegt onze Sem. Als ik op kijk heeft hij de Drakencape in zijn handjes. Geplukt uit de mand met schone was. De draak! Er verschijnt een grote smile op zijn gezicht als ik de Cape om hem heen sla en het knoopje vastmaak. Dat hij zijn kleertjes eronder aan heeft wil de pret niet drukken. Het groene zachte monster met vilten stekkeltjes en oortjes is al druk door de woonkamer aan het rennen en grommende geluiden aan het maken.

CuddleDry Badcape, smartmama, drakencape, drakenhanddoek

In vergelijking tot andere badcapes  is deze drakencape lekker ruim. Bij onze sem van anderhalf komt hij tot net boven zijn enkels en omdat hij lekker breed is kan je hem na het douchen of badderen er lekker in wikkelen. Door het druk knoopje onderaan de knusse capuchon blijft de badcape goed op zijn plaats. De badcape van Cuddledry, die zijn zachtheid heeft te danken aan de combinatie van bamboevezels en katoen, neemt niet alleen 60% meer vocht op dan puur katoen maar heeft ook nog eens een natuurlijke antibacteriële werking.

Uit bad gaan vond onze Sem van anderhalf nooit leuk. Maar met onze drakencape is uit bad gaan nu een feestje. Nooit gedacht dat een badcape naast heerlijk zacht en warm ook nog is zo cool kon zijn! Deze badponcho  van Cuddledry is verpakt in een mooie stevige doos met hengsel en naast dat hij niet alleen heel erg leuk en handig is om zelf in huis te hebben is hij ook nog is super leuk om cadeau te geven.

Bedankt Smartmama!

Marleen en Sem

Cuddledry badponcho, drakencape

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑