Ad SquareAd Square


Spelen ballenbak misioo, ballenbad, XXL ballenbad

Published on december 7th, 2017 | by Karen

0

Een ballenbak in je huis?!

Bij elk indoor speelpaleis zie ik dat een ballenbak een dikke favoriet is. En zelfs bij de Mac zijn er altijd wel kids die er een duik in nemen. De boys kunnen er lekker hun energie kwijt en in ravotten. Want je mag er zelfs onbeperkt gooien met ballen! Als je dit ook maar een beetje herkent in jouw zoons, dan is de ballenbak Misioo voor in huis een dikke hit! Want dit gave ballenbad past perfect in je interieur, is super kids proof en biedt urenlang speelplezier.

Ballenbak Misioo

ballenbak misioo, XXL ballenbad, ballenbak voor in huisDe badjes zijn gemaakt van foam en hebben een wasbare, zachte hoes met een rits onderaan. Super handig met kids, want ze zijn dus te wassen op 30 graden. Bij De Gele Flamingo kun je kiezen uit drie formaten ballenbak: XL rond, XL vierkant óf XXL vierkant. En dan ook nog eens in toffe kleuren. Ook de ballen koop je in meerdere kleuren; van roze, zwart, grijs, wit, mint, blauw, geel, pearl… etc… De ballen zijn uiteraard niet giftig en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

Je stelt dus zelf je eigen ballenbak Misioo samen, precies zoals dat in jouw interieur staat. Dit lijkt me dus echt een perfect cadeau voor een verjaardag, of zelfs voor onder de kerstboom! Ik wil wedden dat jouw dochter hier uuuuuurenlang plezier aan gaat beleven. En niet alleen urenlang, maar ik denk zelfs jaren lang! En stel je het eens voor als er een vriendinnetje te spelen is, en ze met z’n twee dubbel liggen van het lachen?!

Je shopt de toffe Misioo ballenbadjes bij De Gele Flamingo

Bekijk ook: speelgoed voor jongens >>

ballenbak misioo, XXL ballenbad, ballenbak voor in huis

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑