boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen ballenbak misioo, ballenbad, XXL ballenbad

Published on december 7th, 2017 | by Karen

0

Wil jij een ballenbak Misioo in je huis?!

Bij elk indoor speelpaleis zie ik dat een ballenbak een dikke favoriet is. En zelfs bij de Mac zijn er altijd wel kids die er een duik in nemen. De boys kunnen er lekker hun energie kwijt en in ravotten. Want je mag er zelfs onbeperkt gooien met ballen! Als je dit ook maar een beetje herkent in jouw zoons, dan is de ballenbak Misioo voor in huis een dikke hit! Want dit gave ballenbad past perfect in je interieur, is super kids proof en biedt urenlang speelplezier.

Ballenbak Misioo

ballenbak misioo, XXL ballenbad, ballenbak voor in huisDe badjes zijn gemaakt van foam en hebben een wasbare, zachte hoes met een rits onderaan. Super handig met kids, want ze zijn dus te wassen op 30 graden. Bij De Gele Flamingo kun je kiezen uit drie formaten ballenbak: XL rond, XL vierkant óf XXL vierkant. En dan ook nog eens in toffe kleuren. Ook de ballen koop je in meerdere kleuren; van roze, zwart, grijs, wit, mint, blauw, geel, pearl… etc… De ballen zijn uiteraard niet giftig en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

Ballenbak voor in huis

Je stelt dus zelf je eigen ballenbak Misioo samen, precies zoals dat in jouw interieur staat. Dit lijkt me dus echt een perfect cadeau voor een twee jarige of drie jarige, een leuke verjaardagscadeau, of zelfs een leuk cadeau voor onder de kerstboom! Ik wil wedden dat jouw zoon hier uuuuuurenlang plezier aan gaat beleven. En niet alleen urenlang, maar ik denk zelfs jaren lang! En stel je het eens voor als er een vriendje te spelen is, en ze met z’n twee dubbel liggen van het lachen?! Je hebt wel kans dat alle ballen door de kamer rollen….

Je shopt de toffe Misioo ballenbadjes bij De Gele Flamingo

Bekijk ook: speelgoed voor jongens >>

ballenbak misioo, XXL ballenbad, ballenbak voor in huis

Ieder kind wil toch een ballenbak Misioo

Tags: , , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑