Nieuwste speelgoed rage: Barf Buddies

17 maart 2019

Heb jij een slijmliefhebber thuis? Dan is dit super nieuwe speelgoed vast een groot succes. De Barf Buddies zijn monsters van MGA, bekend van Crate Creature PUDGE. Deze Crate Creatures zijn een stukje kleiner en houden van spugen. Dé speelgoed rage van dit moment! 

Nog meer hip verzamelspeelgoed voor jongens >>

jongensspeelgoed rage, slijm speelgoed jongens, slijm speelgoed

Barf Buddies met gemengd gevoel

Sef vindt sinds kort allerlei vieze woorden en geluiden hoogst interessant en hilarisch. Hij heeft een ander soort humor ontdekt, tot mijn verbazing. Dus toen ik hem verteld welk speelgoed hij mocht gaan testen kon zijn lol niet op. Een monstertje dat spuugt klonk alleen al geweldig. Ja, de Barf Buddies kotsen, spugen of geef het een naam. En dat vinden jongens dus heel leuk.

jongensspeelgoed rage, slijm speelgoed jongens, slijm speelgoedWat zit er in de slijm?

En als het monstertje de slijm dus uitgespuugd heeft, ga je dus in die slijm zitten wroeten om te kijken wat er in zit. De Barf Buddies spugen namelijk niet alleen slijm uit, er zitten ook 3 Puke Pals in. (what’s in a name…) Dus trek aan zijn staart en zie wat hij die dag gegeten heeft.

Het slijm wordt in een apart bakje geleverd. En als je de slijm in de mond hebt gedaan, zit er nog een aparte deksel bij zodat het slijm lang goed blijft. Die deksel stop je gewoon in de mond van het monstertje.

Shop je Barf Buddie hier:

barf buddies, crate creatures, surprise slime, hip speelgoed jongens

crate creatures barf buddies, crate creatures, mgaWINACTIE Barf Buddies

Wij mogen 2 Barf Buddies weggeven. Heb jij thuis een kleine viespeuk die dit soort dingen heel grappig vindt? Laat ons weten waarom jij wilt winnen via onderstaand formulier. De namen van de 2 winnaars staan 2 april hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Bart de Goede en Marit den Engelsen. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij zsm je prijs thuisgestuurd krijgt. Have Fun!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...