boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Babykamer behangboom_blauw, behangbomen, babykamer

Published on oktober 31st, 2014 | by de redactie

0

Schattige behangbomen met uiltjes

Muursticker bomen zijn populair tegenwoordig bij het inrichten van een babykamer of kinderkamer. Een mooi, sfeervol alternatief voor de muursticker boom is de behangboom. Dit zijn bomen die zijn samengesteld uit stukken behang, die je als een soort puzzel op de muur kunt plakken. Door het gebruik van verschillende patronen en kleuren wordt een mooi effect bereikt. Het geeft net een iets ander, mooi ruimtelijk effect dan een muurstickerboom. Het kost iets meer tijd omdat je alle afzonderlijke behangstukken apart lijmen en opplakken, maar als je het resultaat ziet, zal het zeker de moeite waard zijn geweest.

studio-poppy-behangboom-uiltjes, behangbomen, babykamer behang

Hippebeestjes.nl heeft nu ook een mooie selectie behangbomen in de collectie opgenomen. De meeste behangbomen zijn verkrijgbaar met bladeren in verschillende kleuren combinaties en vaak is ook de stam in verschillende kleuren beschikbaar. Je kunt daardoor makkelijk een behangboom kiezen die goed past in jouw kinder- of babykamer. Voor jongenskamers zijn er bijvoorbeeld verschillende behangbomen en behang takken in diverse combinaties met blauw, groen of rood. En wil je een keer iets aparts, dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een zilverkleurige boomstam voor een mooi effect.

Behangbomen, behangboom, behangboom met uiltjes, hippebeestjes

Bekijk meer thema kinderkamers >>

Meer jongenskamer voorbeelden >>

Bekijk ook het leukste jongensbeddengoed >>

Toffe muurstickers jongenskamer >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑