boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding BELLAIRE, zomer 2017, jongenskleding, tienerkleding

Published on mei 24th, 2017 | by Colinda

0

Bellaire… Go Out There!

Fris, sportief en stijlvol, dé perfecte mix voor een toffe jongenscollectie. Dat is de zomercollectie van Bellaire collectie en ik weet zeker dat de jongens (kledingmaat 110/116 en gaan tot 170/176) en hun moeders deze geweldig zullen vinden.

Bellaire jongenskleding zomer 2017

De collectie van Bellaire is geïnspireerd door de sportwereld. Hippe sweaters, stoere shirts en comfy sweatshorts en joggs geven dit merk een echte sport look. Onze boys denken niet alleen aan een fashionable twist, maar juist comfortabele materialen spelen een belangrijke rol. Er moet tenslotte wel in gevoetbald worden ;-). Bellaire heeft hier aan gedacht, de afwerking is verfijnd en comfortabel.

Het volop gebruik van Jersey materialen zorgt voor een mix aan items die beïnvloed zijn door de sportswear. Ook zijn sportinvloeden terug te zien in het gebruik van grafische prints en details op de kleding.

Bellaire is uiterst geschikt voor de actieve boys, boys die het snel warm krijgen van het buitenspelen. Hiervoor zit er een extra large loop in de nek van alle jassen, sweaters en vesten, zodat die snel ergens weg gehangen kunnen worden!

Zomerse twist

De collectie oogt clean en het kleurbeeld is rustig, geen grote contrasten maar van klassiek navy en denim blue, tot sportief grijs melée en wit. Opgefrist met peach/zacht en fluor oranje, voor een zomerse twist! De T-shirts zijn van stevige elastische katoen met rustige prints en daarnaast is er een klassieke pique, eigentijds door een zacht oranje all-over printje. Ook heeft de kleding van Bellair een goede finishing touch, verborgen capuchons, technische rubberprints en nylon details.

Bellaire, waarbij jassen een belangrijk deel van de collectie is, heeft dit seizoen hele stoere en kleurrijke modellen.Voor jongens die houden van buitenspelen zijn de sportieve Softshell jassen. Daarnaast hebben ze een groot aanbod aan nylon jacks in verschillende structuren en prints met aandacht voor detail. Om je te beschermen tegen weer en wind!

Bellaire … Go Out There!

Bellaire

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑