boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding Bellaire kinderjassen, Bellaire zomerjas, leuke zomerjas voor jongens

Published on april 15th, 2015 | by Colinda

0

Toffe zomerjas voor Sebas

“Wauw, toffe jas” zei Sebas toen hij deze zomerjas in de nieuwe Bellaire collectie zag. Ik moet eerlijk bekennen dat ik verbaasd was over zijn reactie. Ik had eigenlijk niet gedacht dat hij deze jas heel leuk zou vinden, zo zonder opdruk van grote teksten of applicaties. Hij valt meestal op kleding met coole prints (lees grote opdrukken en opvallende teksten ), maar nee, het was een oprechte “Wauw”.

Bellaire kinderjassen, Bellaire kleding, Bellaire zomerjassen, leuke zomerjas voor jongens

Bellaire kinderjas

De mooie helder blauwe kleur en de neon details maken deze Bellaire kinderjas zo gaaf, volgens Sebas. En dat heeft hij heel goed gezien. Het zijn de mooie details die van deze jas een te gekke zomerjas maken. Neon oranje en neon geel gekleurde ritsen lopen in elkaar over en de binnenkant van de Bellaire kinderjas heeft ook enkele neoaccenten welke zichtbaar zijn wanneer je de jas open draagt. De coole applicatie van de hoofdletter B van Bellaire is genoeg om de jas net dat beetje extra te geven om er cool uit te zien. De jas draagt super comfortabel doordat de jas soepel en licht draagt en de binnenkant van de jas gevoerd is met een zachte jersey. De capuchon beschermt hem tegen weer en wind.

Wij zijn fan! Wat een mooie zomerjas. De jas ziet er niet alleen geweldig uit, hij zit als gegoten en Sebas vindt hem ook nog eens onwijs leuk! Dus ben jij nog op zoek naar een toffe zomerjas voor jouw kids? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de collectie.

Neem ook een kijkje op onze pagina Gespot: Zomerjassen voor jongens >>

Bellaire kinderjassen, Bellaire zomerjas, leuke zomerjas voor jongens

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

 

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑