hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kinderfilms ben10, ben10 winactie, winactie boyslabel

Published on oktober 9th, 2018 | by de redactie

0

Superheld Ben10 is terug met WINACTIE

Een van ’s werelds beroemdste jonge superhelden, Ben10, keert vanaf 22 oktober met gloednieuwe uitzendingen, terug bij Cartoon Network. De held weet al meer dan 10 jaar kinderen van over de hele wereld te vermaken met zijn buitenaardse belevenissen. De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn Omnitrix buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand. Samen met Gwen redt hij de wereld van vele vijanden en het kwaad. Eind oktober zie je ook de première van de 5-delige “Innervesion Special”.

Bekijk meer winacties op Boyslabel >>

Ben10

Naast de door fans geliefde buitenaardse wezens, krijgt Ben 10 te maken met een scala aan nieuwe monsters en gelukkig kan hij nog steeds rekenen op de hulp van zijn nichtje Gwen en opa Max. Met de mysterieuze Omnitrix om zijn pols opent Ben 10 een wereld van buitenaardse superkrachten en transformeert hij zichzelf tot een alien held om de slechteriken te kunnen verslaan.

Ben 10 draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden.

Ben10 is in de week van maandag 22 oktober dagelijks te zien bij Cartoon Network!

Ben10 winactie

Is jouw zoon ook fan van Ben10? Doe mee met onze winactie en maak kans op een Ben 10 prijzenpakket, bestaande uit 1x Skateboard, 1x helm, 1x lanyard, 1x pen, 1x notebook, 1x etui en 1x magneten. Super cool toch?! Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jouw zoon de grootste Ben 10 fan is. De naam van de winnaar staat dinsdag 16 oktober hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Katrien Goossens, van harte gefeliciteerd! Stuur een mail naar info@boyslabel.com met je adresgegevens dan zorgen wij dat jij zsm dit super toffe Ben10 prijzenpakket thuisgestuurd krijgt. Have Fun!

ben10, ben10 winactie, winactie boyslabel

ben10, televisie serie cartoon network

Lees ook: Gamers, pas op voor tabletnek >>

Lees ook de blog: een verslaafde draak in huis >>

Maak kennis met deze game meneer >>

Meer leuke games voor jongens >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/ben10/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/ben10
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k