Een hip shirt voor een kleine directeur!

4 februari 2015

Bep & co ontwerpt en verkoopt eigenzinnig en stoer bedrukte baby- en kindershirts, die duurzaam geproduceerd zijn. Eigenaresse Samantha staat aan het roer van deze leuke webshop en ontwerpt applicaties die je onder andere op een t-shirt, longsleeve of hoodie kunt laten persen, al dan niet met de naam van je kleine spruit. Je kunt bij Bep & Co ook een losse strijkapplicatie bestellen.

Bep en Co

Stoere applicaties van piloten, motorrijders, zeilboten, er is vanalles te vinden. Begonnen als webshop, zijn producten van Bep&co nu ook in enkele winkels te koop. Daarnaast staat Samantha regelmatig op beurzen met producten die niet in haar webshop te vinden zijn. Kies je een ontwerp bij Bep & Co dan heb je echt iets unieks, ook omdat het maar in kleine oplage wordt gemaakt.

Bedrukte kindershirts

Onze vierjarige Niels heeft de eer om een shirt te mogen testen van Bep & Co voor een review! Niels is vier jaar en ook de benjamin van ons vijfkoppige gezin. Zijn lengte zegt niets over zijn karakter. Hij is soms ook een klein beetje de directeur binnen het gezin (op een grappige manier gelukkig). Althans, dat wil hij zijn. HIJ wil de deur open doen, HIJ wil de telefoon aannemen. Zeg je dat hij zijn bruine schoenen aan moet, wil hij zijn blauwe aan en andersom. Hij wil de regels bepalen. Daarom leek het shirt met strijkopdruk “Directeurtje” ons wel een gepaste keuze voor Niels om te testen.

Originele kleuren en prints

Kleuren kiezen was lastig, maar Bep & Co heeft meegedacht en het voorstel gedaan voor een grijs shirt met gele opdruk. Een leuke keuze, zeker met het oog op het aankomende voorjaar worden wij daar blij van! In de nieuwe voorjaarscollectie zitten ook shirts in zwart, off-white en kobaltlauw.

We ontvingen het shirt leuk ingepakt, met een persoonlijk kaartje van Samantha erbij. Echt een cadeautje! Het t-shirt is van een prima kwaliteit katoen en bovendien duurzaam geproduceerd. Het shirt voor Niels heeft korte mouwen, maar met een longsleeve eronder of een sweatvest erover nu al prima te dragen! We hebben het gewassen en het is niet gekrompen, de print is nog prachtig. En ons lieve kleine directeurtje? Die is heel blij zoals je kunt zien!

Wil jij ook een origineel shirt voor je kleine man, of zoek je een origineel (kraam)cadeau? Neem dan een kijkje in de kleurrijke en inspirerende website van Bep & co 

bep en co, bedrukte kindershirts, bedrukken tshirts kinderen en babys

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

resize (3)

Deze week zomerse temperaturen! Pak je zwembroek uit de kast.

Nou eindelijk kan die zwembroek uit de kast. De temperaturen lopen deze week flink op en het weer word perfect...
jongens sandalen bunnie

Sandalen weertje

Het is weer de tijd van het jaar de sandalen mogen weer uit de kast. En Damon draagt ze heel...
platte collage

Ben jij klaar voor de zomer? Check deze outfits

Yes het is zo ver. De temperaturen gaan richting de 20 graden en dat betekent, eindelijk, korte broeken weer. Shirts...