Bijzondere vloerkleden voor de jongenskamer

13 juni 2023

De jongenskamer is een plek waar ze kunnen spelen, slapen en hun eigen creativiteit de loop kunnen laten gaan. Je wilt daarom dat ze zich thuis voelen in deze kamer, en daarvoor heb je een aantal dingen nodig. Een geweldige manier om de jongenskamer echt een stoere uitstraling te geven en tegelijkertijd comfortabel te maken, is een leuk kindervloerkleed. Er zijn echt duizenden verschillende vloerkleden, maar je kunt eenvoudig vloerkleden bij Webkarpet.nl bestellen en thuis laten bezorgen. In dit artikel delen we enkele vloerkleden die ze zeker leuk zullen vinden. Op basis van hun interesses kunnen ze er een kiezen die echt bij hun past.

Ruimteschip vloerkleed

Wil je de verbeelding van je zoontje stimuleren en hem helemaal op laten gaan in zijn droom om astronaut te worden? Je kunt dan kiezen voor een vloerkleed met een print van een ruimteschip.  Dit kleed tovert de jongenskamer om tot een ruimtestation waar astronauten hun avonturen beginnen. Deze vloerkleden zijn relatief groot en hebben een realistisch ontwerp. Dit zal zeker de aandacht trekken. Je kids kunnen hun raketlanceringen en ontmoetingen met buitenaardse wezens inbeelden terwijl ze comfortabel op de zachte ondergrond zitten.

Autocircuit vloerkleed

Het autocirciteit vloerkleed is uitermate geschikt voor jongens die dol zijn op auto’s en races. Dit vloerkleed toont een levensecht racecircuit, compleet met scherpe bochten en rechte stukken. Het leuke is dat je kids hun favoriete speelgoedauto’s over het circuit kunnen laten racen waardoor ze zich een echte chauffeur voelen. Dit vloerkleed is niet alleen leuk, maar ook praktisch. Het heeft een zachte ondergrond om op te spelen en zorgt tevens voor een stoere uitstraling in de jongenskamer.

Dieren vloerkleed

En is jouw zoon een echte natuurliefhebber? Breng dan de wildernis naar zijn kamer met een dieren vloerkleed.  Dit kleed bestaat uit een kleurrijke jungle vol exotische dieren zoals leeuwen, tijgers en apen. Het biedt een geweldige kans om de namen van verschillende dieren te leren terwijl die zijn eigen avonturen in de jungle beleeft. Met dit vloerkleed kan hij zijn verbeelding de vrije loop laten terwijl hij comfortabel zit op een zachte ondergrond vol wilde dieren.

Glow-in-the-Dark

Als je op zoek bent naar iets echt unieks, dan is het glow-in-the-dark vloerkleed een absolute winnaar. Dit vloerkleed heeft een speciale eigenschap – het licht op in het donker! Wanneer de lichten uitgaan, komen de sterren en planeten op het kleed tot leven en creëren ze een betoverende sfeer in de jongenskamer. Je zoon kan zich voorstellen dat hij onder de sterrenhemel slaapt of zijn eigen ruimte avonturen beleeft. Dit vloerkleed is niet alleen leuk, maar ook educatief, omdat ze hierdoor meer interesse kunnen krijgen in astronomie. Het kan ook een ontspannende werking hebben wanneer je zoon gaat slapen en naar de sterrenhemel kijkt. Waar houdt jouw zoon van?

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-2

5 Tips voor het inrichten van een kleine jongenskamer

Niet elke ruimte in huis is even groot, vooral slaapkamers kunnen aan de kleine kant zijn. Heb jij bijvoorbeeld een...
1-2-1

Zo creëer je op 1-2-3 een stoere junglekamer

Is je stoere boy klaar voor een nieuwe kamer? Overweeg dan zeker om voor een kamer in junglethema te gaan....
4.-volkswagen-behang

Herfst vakantie tip: 5 Stoere Ideeën voor een saaie jongenskamer muur

Ben je het zat om naar die saaie muur in de jongenskamer te kijken? Wil je wat pit toevoegen aan...