boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen black friday kortingen, black week 2020, black friday kortingscodes

Published on november 16th, 2020 | by de redactie

0

BLACK WEEK – de hele week shoppen met vette korting! #SHOPTILLYOUDROP

BLACK FRIDAY 2020, je kunt er niet omheen. Maar dit jaar wordt het shoppen nog leuker, want het is de hele week BLACK WEEK 2020. Tijdens deze week kun je iedere dag shoppen met flinke kortingen. Maar heb jij nog overzicht in het aanbod van zoveel kortingen? Geen nood! Wij hebben onze favoriete Black Week en Black Friday kortingen voor je op een rij gezet. Shop till you drop and have fun!

BLACK WEEK 2020 – Shop met korting

Kleertjes.com kortingscode

Bij Kleertjes.com kun je online de mooiste kinderkleding shoppen met 25% KORTING op alles.

BEKIJK HIER ALLE AANBIEDINGEN

Voor jongenskleding wacht ik echt tot deze periode en sla dan mijn slag. Er hangt echt nog genoeg leuks in die online schappen voor mijn jongens. Wat staat er bij jullie op het verlanglijstje? Ik heb alvast wat jongenskleding shopping inspiraties gemaakt. Veel plezier met shoppen!

jongenskleding, daily blind kinderkleding, shop the look boys, black friday kortingen, stoere jongenskleding

Baseball jack

Donkergroene hoodie & sweatpants

Zwarte hoodie & sweater

Mintgroene hoodie & vest & sweatpants

Sneakers


Shoesme kortingscode speciaal!

Mooie kinderschoenen koop ik graag, maar voor goede schoenen betaal je ook wel wat. Laat Shoesme nu met vette kortingen strooien deze week.

Speciaal voor jou als Boyslabel fan krijg je een EXTRA KORTING. Gebruik hier de kortingscode: BOYSLABEL10. 

Deze kortingscode geeft 10% extra korting bovenop de black Friday Deals. Niet geldig icm andere kortingscodes en is geldig van 23 november t/m 30 november.

  • maandag 23 november zijn DEZE schoenen afgeprijsd
  • Dinsdag 24 november zijn DEZE schoenen afgeprijsd
  • Woensdag 25 november zijn DEZE schoenen afgeprijsd
  • Donderdag 26 november zijn DEZE schoenen afgeprijsd
black friday kortingen, black week 2020, black friday 2020, shoesme korting, shoesme kinderschoenen korting, shoesme kortingscode

BEKIJK HIER DE BLACK FRIDAY AANBIEDINGEN


Black Friday Week by Scotch& Soda

Het is Black Friday week bij Scotch & Soda! 30% korting op heel veel favorieten (exclusief de nieuwe collectie). De actie loopt van 23 t/m 30 november.

BEKIJK HIER ALLE AANBIEDINGENWaar komt Black Friday vandaan?

‘Black Friday’ staat bekend als een Amerikaanse feestdag. Traditioneel gehouden op de eerste vrijdag na Thanksgiving is het dé shoppingdag bij uitstek om koopjes te scoren. Het zou namelijk zo zijn dat op de dag na Thanksgiving winkeliers voor het eerst zwarte in plaats van rode cijfers kunnen noteren. Dat is natuurlijk niet helemaal waar, maar die uitspraak wordt gebruikt om aan te geven hoeveel er wordt verkocht op deze dag. Tegenwoordig is het vooral een dag waarop winkeliers flinke kortingen geven op een hun assortiment. Omdat veel Amerikanen op die dag vrij zijn, gaan ze de stad in om met korting hun kerstinkopen te doen. En dan is het héél druk in de winkelstraten.

Sinds een paar jaar duikt eind november de naam ‘Black Friday’ ook ineens in Nederland op. In Nederland vieren we helemaal geen Thanksgiving en zijn we ook niet vrij op deze vrijdag, maar toch is de dag overgewaaid naar Europa. Winkeliers in ons land gebruiken deze dag nu ook om grote acties te houden en zo natuurlijk meer te verkopen voor de feestdagen. Een slim moment om inkopen te doen voor pakjesavond en kerst. Hebben we er toch nog iets aan!

black friday kortingen, black week 2020, black friday 2020,

Van Black Friday naar Cybermonday

Maar het blijft niet bij de Black Week 2020 en de Black Friday kortingen alleen. Nee, het hele weekend kun je profiteren van deze kortingen. Sinds kort is er voor de online shoppers ook ‘Cybermonday‘. Dit is de eerste maandag na ‘Black Friday‘. Hier krijg je online de beste koopjes voorgeschoteld, met afprijzingen voor elektronica en speelgoed als koplopers. In praktijk vloeien beide feestdagen in elkaar over, wat maakt dat je het volledige weekend van Thanksgiving lustig kan gaan shoppen aan extreme kortingen. Online als offline.

LEES OOK:


Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑